E2y

Socialiseren van een pup: hondengedrag training tips

Meer informatie over het trainen van een pup te wennen aan geluiden, mensen en meer

Mensen worden soms gewaarschuwd niet om hun pups te nemen in het openbaar totdat zij volledig zijn gevaccineerd voor angst dat het de ziekte zou kunnen vangen. Maar de tijden zijn veranderd en de meeste dierenartsen, trainers, fokkers en gedragsdeskundigen raden u hem eruit te komen en vroeg socialiseren hem. Een onder-gesocialiseerde pup heeft meer kans om op lange termijn hebben hondengedrag kwesties dan ziek van interactie met andere honden.

U wilt wel medisch risico balans met gedragsproblemen risico, dat is waarom ongecontroleerde gebieden zoals hond parken en stranden moet worden vermeden totdat de pup volledig is gevaccineerd. Het risico is zeer minimaal als socialiseren in een gecontroleerde omgeving (zoals de University Village als je in Seattle) waar honden niet los doen draaien. Hier zijn enkele hond opleiding tips over hoe ze te socialiseren.

 • Age. De beste leeftijd waarop een pup socialiseren is tussen de twee en vier maanden oud. Na vier maanden oud het venster socialisatie begint te sluiten en het is veel moeilijker om hun mening en houding te beïnvloeden.

  Bijvoorbeeld, als een puppy is niet voorafgaand aan de leeftijd van vier maanden blootgesteld aan het verkeer kan hij worden zo verlamd van angst voor de bezienswaardigheden en geluiden die lopen op een straat in de stad kan het onmogelijk of op zijn best ongemakkelijk. Als het wordt blootgesteld aan het verkeer vóór de leeftijd van vier maanden en introduceerde op een positieve manier, zal hij zich verheugen op het lopen langs een straat in de stad, want het was een positieve ontmoeting. Hondengedrag training nodig heeft om vroeg op te starten.

 • Menselijk contact. Onderzoek naar gedrag van de hond heeft gevonden dat puppies die geïsoleerd zijn van menselijk contact tussen vijf en twaalf weken oud zijn nooit in staat om later in het leven normaal te reageren op mensen. Deze leeftijd is de "gevoelige" periode voor het en het weken van deze periode kan variëren. Zorg ervoor dat hij ervaart veel positieve menselijk contact in deze tijd.

Dus waar en wanneer u uw socialisatie beginnen?

 1. Beginnen thuis. Bekende New York hond trainer Toni-Kay Wolff van www.wellmannereddog.com suggereert: Wanneer u voor het eerst breng je pup naar huis, naar de dierenarts voor een wellness-check. Als het goed is, beginnen acclimatiseren hem naar de geluiden, geuren en kleuren van zijn nieuwe omgeving - uw huis. Na een paar dagen uit te krijgen in de stad en begin je socialiseren programma.
 2. Op de stad. Draag hem rond, breng tal van lekkernijen, en vraag iedereen die wil ontmoeten hem om een traktatie te bieden. Hoeft hem niet op de grond nog niet helemaal, maar dragen is volkomen veilig. Je wilt dat hij denkt dat harde geluiden, vreemde geuren en domme mensen over straat zwerven zijn volkomen normaal!
 3. Verkeer. Brandweerwagen gaat door? TREAT en klinken gelukkig! Vrachtwagen of bus averechts? TREAT en handelen gek! Dit zal uw pup wennen aan alle geluiden en potentieel enge dingen die hij of zij onvermijdelijk zullen tegenkomen. Als je hem blootstellen aan geluiden straat en het verkeer op een positieve manier (met traktaties en opwinding), zal hij comfortabel wandelen in de straat bij je zijn.
 4. Waar te socialiseren. Als u woonachtig bent in Seattle, de University Village of Redmond Town Center zijn twee zeer huisdiervriendelijk winkelcentra en de meeste winkels zijn open voor jou en je harige metgezel komen voor een bezoek. Dit zijn open-air winkelgebieden waar hij kan ontdekken andere mensen, honden en plaatsen, terwijl op zijn leiband.
  Socialiseren van een pup: hondengedrag training tips. Waar te socialiseren.
  Socialiseren van een pup: hondengedrag training tips. Waar te socialiseren.

  Kijk voor een soortgelijk winkelcentrum in uw buurt waar veel winkels hebben honden koekjes en water kommen. Als je onzeker bent als je in een winkel moet komen met hem gewoon vragen aan de deur, een beetje etiquette kan nooit kwaad.

  Banken kunnen ook grote oefenterrein voor het socialiseren van een pup. Velen zullen hem laten en kan zelfs bieden hem een koekje. Uw bank geen honden welkom? Misschien wilt u opnieuw na te denken waar je bank en kies een hondvriendelijke bankinstelling!

 5. Kids. Als je geen kinderen hebt is het belangrijk dat je op zoek gaan naar kinderen, zodat u uw pup kunnen socialiseren. Kinderen zijn meer onvoorspelbaar en hebben snel bewegende handen. Als ze niet worden blootgesteld aan kinderen mogen zij vrezen.
 6. Enge situaties. Wees voorzichtig niet te veel aandacht te geven als uw pup handelt vreselijk in een situatie die normaal is. Als een fiets races door en hij cowers zal u in de verleiding om hem te aaien en hem gerust te stellen dat "het is ok, je bent in orde, het is ok". Wat hij kan heel goed te horen is, "Goed zo jongen, mama vindt het heerlijk als je bang te handelen, dan verder!" Het beste is om hem gewoon te belonen met een traktatie en verder gaan. Wanneer de volgende fiets komt in de buurt, bieden een voedsel beloning voor hem, zodat hij stuurt zijn gedachten van angst te behandelen. Honden waarde eten dus wees niet bang om het te bieden als beloning.

  Sarah Wilson, nationaal bekende hondentrainer en best verkopende auteur (Goed Eigenaren, Grote Honden en My Smart Puppy) beveelt aan:

  • "Als je puppy is bang van iemand, vertel die persoon om de pup te negeren. Ga staan in de buurt van die persoon en handelen ontspannen. Verlegen pups zijn altijd comfortabeler benaderen in plaats van te worden benaderd. Chat voor een paar minuten en laat de pup om te onderzoeken of hij wil. Als hij is opknoping weg terug, probeer het opgooien van een behandeling zijn weg. Vergeet niet om optimistisch te blijven! Toen hij neemt de traktatie, drop een dichter bij u, dan dichter en dichter. Negeer de hond. Laat hem krijgen als hij voelt alsof het. Instrueer de persoon te hurken neer, zijwaarts naar de pup. Direct contact met de ogen zal de pup, dus moeten ze kijken naar de vloer. Be verbaal ondersteunend, "Wat een hond schrikken! Zeg hallo! "En loop naar de persoon. Laat de persoon te bereiken voor de pup. Als de pup doet eindelijk aanpak, hebben de persoon te bereiken onder zijn kin en krassen op zijn borst. Bereiken over zijn hoofd zal schrikken hem. Als hij te bang is om helemaal overkomen, niet op het. Wees blij met het succes je hebt en verder gaan. "
 7. Puppy kleuterschool. Dr Allen Matson van Hollywood Hill Animal Hospital, Woodinville raadt nieuwe puppy eigenaren profiteren van Puppy Kindergarten. Hij laat uw pup te ontmoeten en interactie met anderen die ook leren om te socialiseren, evenals oudere honden die fungeren als "coaches". De speeltijd is toezicht en leert hen hoe ze zich passend te gedragen rond andere honden.
  Meer informatie over het trainen van een pup te wennen aan geluiden, mensen en meer. Onverwachte plaatsen.
  Meer informatie over het trainen van een pup te wennen aan geluiden, mensen en meer. Onverwachte plaatsen.

  Dr Matson verklaart ook dat "de meeste honden bijten uit angst en een gesocialiseerde hond heeft minder gedragsproblemen, adviseer ik socialiseren ze aan zo veel dingen mogelijk en na de tweede vaccinatie een socialisatie klasse kan een positieve afdruk van de pup voor een leven lang."

 8. Onverwachte plaatsen. Mijn puppy's eerste shopping ervaring was bij een autodealer. Ik denk eigenlijk dat ik een betere deal vanwege mijn kleine dikke Labrador, Moose. Hij kreeg veel aandacht, lof en cookies van alle sales mensen op Michael's Toyota in Bellevue. De verkoop persoon werkte heel hard om hem in een hond savvy auto.

  Het was een grote sociale ervaring voor mijn pup en meer plezier voor mij. Het hebben van Moose aan mijn zijde bleef de stress-niveau tot een minimum. Honden en puppies zijn een kalmerende invloed. We laten ons vaak bij hen thuis toen we echt moeten profiteren van meer mogelijkheden, zoals het zoeken naar een nieuwe auto, en zet ze in een grote socialisatie sessie. Je mag niet naar huis gaan met een nieuwe auto, maar hij zal de vruchten plukken voor de rest van zijn leven.

Extra tips: Of u nu katten of honden, het vinden huisdiervriendelijke hotels zullen helpen met al uw reisplannen.

Nu je weet hoe je een pup te wennen aan geluiden, mensen, kinderen en andere honden in het gebied op te leiden. Als u vragen hebt over het socialiseren stuur een email becky@puppymanners.com.