E2y

Hoe te voedzame zelfgemaakte hondenvoer te maken

15 dagen ter waarde van zelfgemaakte voedzaam hondenvoer in 1 uur!

Wanneer u het voedsel dat brandstoffen uw pup, je hoeft geen zorgen te maken over schadelijke chemicaliën, conserveringsmiddelen of gevaarlijke bijproducten maken. U zult geen zorgen te maken over een recall op de natuurlijke voedingsmiddelen die u in uw keuken. Volg gewoon de zes eenvoudige stappen hieronder en je harige vrienden zullen u bedanken voor hen lief genoeg zijn om ervoor te zorgen hun voedsel veilig is.

Stap 1

Kook 7 kopjes bruine rijst op het fornuis.

Hoe te voedzame zelfgemaakte hondenvoer te maken. Kook 7 kopjes bruine rijst op het fornuis.
Hoe te voedzame zelfgemaakte hondenvoer te maken. Kook 7 kopjes bruine rijst op het fornuis.
  • Omdat de rijst kan tot 45 minuten om te koken, koken £ 3 van gemalen kalkoenvlees terwijl u wacht. (Bij voorkeur de grond kalkoen moet een mengsel van witte en donkere vlees zijn.)
  • Op dit moment, ook koken 3 zoete aardappelen.

Stap 2

Gesneden 32 gram wortelen en 16 gram van verse rauwe sperziebonen in kleine behapbare stukjes.

Stap 3

In een grote kom, meng alle van de gekookte ingrediënten met de rauwe groenten. Je kunt mixen deze ingrediënten met de hand of gebruik een keuken mixer.

Stap 4

Voeg 4 blikjes zoutloos erwten en 1 eetlepel kwark aan het mengsel. De erwten zal vocht toe te voegen aan het recept en de kwark wordt een dosis van de broodnodige calcium brengen.

Stap 5

15 dagen ter waarde van zelfgemaakte voedzaam hondenvoer in 1 uur! Gesneden 32 gram wortelen en 16 gram van verse rauwe sperziebonen in kleine behapbare stukjes.
15 dagen ter waarde van zelfgemaakte voedzaam hondenvoer in 1 uur! Gesneden 32 gram wortelen en 16 gram van verse rauwe sperziebonen in kleine behapbare stukjes.

Zodra voedsel goed wordt gemengd met de hand, scheiden in 3 gelijke porties. Deze 3 gelijke porties duurt 5 dagen elk.

Stap 6

Store 2 van de porties in de vriezer-veilige containers voor later gebruik. Koel de resterende portie voor onmiddellijk gebruik.


Je hebt zojuist 15 dagen ter waarde van zelfgemaakte voedzaam hondenvoer! Elke 5-daagse portie zal genoeg zijn om je pup een kopje voeden in de ochtend en een beker in de avond. Deze hond eten is volledig natuurlijk en kan biologisch worden gemaakt met behulp van alle biologische ingrediënten. Er zijn geen conserveringsmiddelen deze gezonde maaltijd en door de natuurlijke ingrediënten, is er zeer weinig vet. Omdat u uw hond het beste weet, wilt u misschien uw eigen ingrediënten om deze makkelijk recept toe te voegen of te vervangen. Deze zelfgemaakte maaltijden zijn zeker om uw hond mager, gezond en hongerig naar meer te houden!