E2y

Hoe maak je een vogel jachthond vervoeren

Vogeljacht honden veel reizen, omdat zoals de naam impliceert

Vogeljacht honden veel reizen, omdat zoals de naam al impliceert, dit soort honden jagen vogels en het meest waarschijnlijk, ze jagen in het veld en niet in de woning. Dit vereist dan een veilig transport methode van de vogeljacht hond van de ene plaats naar de andere. Dit artikel zal je leren hoe je vogeljacht honden vervoeren met de veiligheid en het comfort van zowel de honden en de mensen in de auto als eerste overweging.

  • Hebben de materialen en apparatuur klaar. Een transportvoertuig, een bench, een halsband, een riem, een naamplaatje, een zak met de hond basisbehoeften en een kaart met de hond veterinaire informatie: bij het transport van een vogel jachthond, zal u het volgende nodig.
  • Kies een comfortabele auto. Er moet minstens een ruimte in de achterkant van het voertuig (niet op de stam), waar u precies kunt passen de bench te zijn.
  • Uw hond in toom. De meest efficiënte keuze is om een bench, dat een draad, metaal of kunststof omhulsel waarin een arts veilig kan worden geplaatst gebruiken. Kies een bench waar uw hond kan passen, waardoor een voldoende hoeveelheid ruimte beschikbaar is voor de hond om te bewegen. Voeg ook een aantal handdoeken of dekens op de kist, zodat uw hond kan gemakkelijk uit te strekken. Als je niet kan veroorloven een bench, zou een straatverbod harnas volstaan. Nooit een ongebreidelde hond vervoeren omdat het de veiligheid van niet alleen uw hond, maar ook van de mensen in het voertuig in gevaar brengen.
  • Beperken de kist. Net als de hond, de krat moet ook worden tegengehouden om ervoor te zorgen dat het niet rond zou bewegen in de duur van de reis. Indien de krat ongeremd kan alles bewegen over de auto tijdens veranderingen in snelheid van het voertuig.
  • Bevestig een halsband met de hond naamplaatje. In geval van calamiteiten, zal deze identificatie-tag bevestigd aan uw hond van groot nut. Uw contactgegevens duidelijk input en de details van de reis.
  • Op een kaart of een ander dik genoeg papier, ingang de veterinaire gegevens van uw hond. Dit zal handig zijn in het voorkomen van ongevallen geworden. Plaats deze ergens in de buurt van de hond, bijvoorbeeld in de bench.
  • Bereid een tas met basisbehoeften van de hond. Uw hond is als een baby op een manier die het heeft bepaalde behoeften die alleen u kan bieden. Bereid water, hondenvoer, hond speelgoed, handdoeken, een EHBO-kit, een riem en medicijnen in het geval uw hond is geen voorgeschreven door zijn dierenarts. Hebben alles goed geplaatst in een zak.
  • In het geval van een lange reis, doe een stop-over voor plassen, water en het eten breekt. Dit zal ervoor zorgen dat uw hond comfortabel voor de duur van de reis is gevoel.

Hoe maak je een vogel jachthond vervoeren. Kies een comfortabele auto.
Hoe maak je een vogel jachthond vervoeren. Kies een comfortabele auto.

Na deze eenvoudige handleiding voor het vervoer van uw vogel jachthond van de ene plaats naar de andere, is het te hopen dat je zou in staat om de taak te doen zonder problemen. Deze gids eigenlijk geldt niet alleen voor de vogeljacht honden, maar ook voor andere type honden zo goed en voor andere doeleinden, zoals het vliegtuig reizen, en ga zo maar door.