E2y

Hoe maak je een hond de tanden schalen

Regelmatige tanden scaling kan helpen ophoping van pest veroorzaken elementen voorkomen. Mens en hoektanden beide profiteren van regelmatige tanden scaling en terwijl de mens zien tandartsen voor mondverzorging, die verantwoordelijk is voor de tanden van uw hond vriend je bent. Het handhaven van een goede mondhygiëne voor uw huisdier zal ervoor zorgen dat het tandvlees en de tanden schoon zijn en zal niet vroeg verslechteren.

De meeste dierenartsen bieden tanden scaling tijdens regelmatige check-ups

De meeste dierenartsen bieden tanden scaling tijdens regelmatige check-ups. U kunt echter tanden scaling te dienen aan uw huisdier zo vaak als je kunt. Tanden scaling vraagt om een diepe reiniging van zowel de tanden en het tandvlees, als zodanig, moet u uw hond goed te trainen.

Hoe maak je een hond de tanden schalen. Sommige honden kunnen worden opgeleid gemakkelijker.
Hoe maak je een hond de tanden schalen. Sommige honden kunnen worden opgeleid gemakkelijker.
  • Net als mensen, honden zijn niet comfortabel met een hand op hun mond. Je moet je hond zo vroeg mogelijk op te leiden. Spelen met je pup kan u helpen tanden scaling beheren. Speels plaats uw hand op de mond van uw pup en laat hem wennen aan je vingers aan te raken zijn tong en tanden.
  • Sommige honden kunnen worden opgeleid gemakkelijker. U kunt het hoofd van uw hond schouderklopje als u met succes bereikt run je vingers op zijn mond zonder hem probeert te bijten. Honden kunnen een of andere manier te begrijpen menselijke taal, zodat het spreken aan uw hond klinkt niet gek.
  • Zodra uw hond wordt op hun gemak met je hand in zijn mond activiteit, kunt u beginnen met de scaling-proces. U moet een scaler te gebruiken voor deze activiteit. Scalers zijn verkrijgbaar in de meeste dierenwinkels, of als alternatief, kunt u koopt een tand scaler ontworpen voor de mens.
  • Langzaam oriënteren uw hond met de ervaring. Schrapen een of twee tanden tegelijk kan helpen uw hond kennis te maken met de routine. Afhankelijk van de idee van een beloning systeem van uw huisdier, kunt u een aai over de bol, een kras op de buik of zelfs een hond behandelt als je in staat bent om een tand of twee schalen geven.
  • Kennis te nemen van het tandvlees van uw hond. Schaal beschadigt het tandvlees meest, zodat je nodig hebt om dit gebied op de prioriteitenlijst gezet. Regelmatig poetsen kan de tanden gebied schoon, maar het tandvlees vereist meer aandacht.
  • Een schraper kan worden gebruikt om de vorming van tandplak verwijderen. Zorg ervoor dat u schrapen een paar porties tegelijk als het proces kan uw hond irriteren. Plaque zal in de vorm van chips vallen. Verwijder voorzichtig de chip offs. Als u merkt dat er nog meer tandplak buildups, zodat zowel uw hond en u om een beetje rust hebben voordat u verder gaat. U kunt zelfs de volgende reiniging sessie uitstellen naar een andere dag.
  • Maken het proces zo makkelijk mogelijk voor jullie allebei. Doordat uw hond om comfortabel met de scaling-proces, zal je het makkelijker de volgende keer te vinden. Beloon uw hond met een nieuw speeltje of wat te eten behandelt elke keer dat je met succes zijn tanden schoon te maken. Dit beloningssysteem zal hem kijken uit naar uw volgende sessie.

Voordat je probeert je vingers op de mond van uw hond

Voordat je probeert je vingers op de mond van uw hond, contact op met de dierenarts als uw hond heeft volledige vaccin en anti-rabiës. Zorg er ook voor dat uw hond goed bekend is met je. Probeer niet om de scaling activiteit te doen als uw hond niet verbonden is aan u als u riskeren jezelf om hondenbeten en krassen. Als de ervaring is niet plezierig voor jullie beiden, overwegen om uw hond naar een dierenarts en vraag de dokter om je te leren hoe je goed doen.