E2y

Hoe maak je kip smaak hondenkoekjes maken

Er zijn veel manieren van het tonen van liefde voor uw hond

Er zijn veel manieren van het tonen van liefde aan uw hond. Baad het regelmatig, geven het een goede thuis en geef traktaties, ook. Een echte traktatie voor uw huisdier te knabbelen op hondenkoekjes. Vanwege de heilzame ingrediënten elk koekje bevat, het houdt uw hond gezond. Het koekje helpt ook behoud van sterke tanden. Deze koekjes zijn er in verschillende smaken. Een van de favorieten is de kip smaak. Dus in plaats van alleen het geven van het aan hen, probeer je eigen kip smaak traktaties maken. Dit bespaart u geld, ook.

Hoe maak je kip smaak hondenkoekjes maken. Voeg de gist en het ei.
Hoe maak je kip smaak hondenkoekjes maken. Voeg de gist en het ei.

Hier zijn de stappen over hoe je kip smaak hondenkoekjes te maken:

  1. Bereid de oven. Verwarm de oven tot 350 ° Fahrenheit.
  2. Tijdens de voorbereiding van de oven, opwarmen een braadpan gevuld met ¼ kopje water. Breng het water aan de kook en giet het in een schone mengkom.
  3. Voeg de gist en het ei. Giet twee en een half theelepels actieve droge gist in het gekookte water. Vervolgens Klop het ei en giet het in de kom.
  4. Voeg melasse en olijfolie. Krijg een eetlepel melasse. Voeg meer voor een zoetere hond koekje. Giet het in en meng de melasse samen met de andere bestanddelen. Giet vervolgens twee theelepels olijfolie.
  5. Voeg kippenbouillon en meel. Warming-up een kopje kippenbouillon. Giet het vervolgens in de mengkom. Roer als je giet. Meng de bouillon goed. Vervolgens meet een kopje volkoren meel. Voeg met de rest van de ingrediënten.
  6. Voeg de overige ingrediënten. Krijg een half kopje van het volgende: maïsmeel, zemelen granen, en tarwekiemen. Zet ze allemaal in de mengkom. Ook grondig mengen alle ingrediënten. Je hebt nu het deeg te kneden.
  7. Voeg de bloem voor alle doeleinden. Het laatste ingrediënt toe te voegen is de bloem voor alle doeleinden. Voeg langzaam aan het deeg opstijven. Wees voorzichtig niet te veel meel gezet. Je zou kunnen eindigen met harde deeg.
  8. Kneed het deeg. Kneed het deeg een paar minuten. Kneed tot het deeg plakt aan elkaar en niet verkruimelen in kleine stukjes.
  9. Knip en bak het deeg. Rol het deeg gekneed op een vlakke ondergrond. Rollen totdat het is ongeveer ¼ inch dik. Pak je cookie cutters en knip mooie vormen. Leg de gesneden deeg op een bakblik. Dan zet de pan in de oven. Bak de gesneden deeg gedurende ongeveer 45 minuten. Schakel de oven uit en laat de pan bakken. Laat het 's nachts te laten de gebakken deeg verharden.

Viola! Je hebt met succes je eigen gebakken kip smaak hondenkoekjes. Maak meer van deze hond behandelt voor uw huisdier. Experimenteer met de aroma's, zodat uw huisdier zal niet moe van het eten van hen. Bewaar ze in een strak-afgedekte container. Deze hondenkoekjes moet uw huisdier drukke plaats van lopen in en uit je huis te houden. Je zou ze ook geven als traktaties als ze goed zijn geweest. Houd uw huisdier gezond en sterk met deze traktaties.