E2y

Hoe om te drogen shampoo uw hond

Sommige honden echt niet van het nemen van een bad

Sommige honden echt niet van het nemen van een bad. Sommige verafschuwen baden zo veel dat ze omdraaien en wegrennen als het erop lijkt dat een natte bad is om de hoek. Uiteraard kan je niet laten deze dia en moet u om hen te dwingen om een bad te krijgen. Echter, omdat ze een hekel aan zo veel, zullen ze echt maken het moeilijk voor u om hen een bad. Voor hondenbezitters die ondervinden dit probleem elke keer, is er een manier om schoon te maken en uw hond geurtjes zonder hen een natte bad. Een droge bad waar droge shampoo wordt toegepast kan de volgende beste ding om nat bad te zijn. In feite, sommige honden die natte baden haat hou van de verzorging effect dat wordt geleverd met droge shampoo. Hier zijn enkele feiten over droge shampoo en hoe deze toe te passen op je harige kleine vriend.

Koop een droge shampoo. Er zijn veel effectieve commerciële droge shampoo in de markt die je kunt kijken. Deze droge shampoos zijn er in de vorm van poeder en normaal bestaan uit talk, maïszetmeel, boorzuur, en het zuiveringszout. Deze producten zijn niet duur maar wilt u misschien met uw dierenarts controleren op het beste merk te gebruiken voor uw hond. Sommige merken kunnen echt kosten veel dus op hun hoede te zijn. U kunt de aankoop een goede droge shampoo die is goedkoop. Sommige zelfgemaakte droge shampoo effectief kan zijn als goed.

Maak je droge shampoo. Als je wat geld wilt besparen

Maak je droge shampoo. Als je wat geld wilt besparen, kan je net zo goed je je eigen droge shampoo. Alvorens over te gaan, zorg ervoor dat u uw dierenarts te raadplegen om te zien of uw hond heeft bepaalde allergieën voor de ingrediënten die je van plan bent over het gebruik van. Hoe dan ook, om te beginnen met het maken van uw eigen droge shampoo, moet je maïszetmeel, bakpoeder, talk of babypoeder, en zout. Meng 2 kopjes van maaidorser maïszetmeel en talk met een half kopje zuiveringszout en een half kopje keukenzout. Zorg ervoor dat u goed te mengen van de ingrediënten. De baking soda en gaat de hond geur, terwijl de maïzena en de baby poeder zal een zijdeachtige vacht te vormen terwijl het opvangen van overtollig olie op hun vacht en de huid. Plaats het mengsel in een fles of pot.

Breng de droge shampoo. Of u nu gekocht of heeft uw droge shampoo, de toepassing is hetzelfde. Strooi de droge shampoo over de vacht van de hond. Zorg ervoor dat de neus en de ogen laten uit de vergelijking als een snufje hier en daar kan irriteren deze zintuigen. Wees niet gierig en houden beregening een dikke laag over. Verspreiden en het poeder masseren in de vacht van de hond en omvatten de buik in het mengsel. Zorg ervoor dat het wrijven diep, zodat de huid of de huid worden behandeld met het poeder.

Hoe om te drogen shampoo uw hond. Koop een droge shampoo.
Hoe om te drogen shampoo uw hond. Koop een droge shampoo.

Kam of borstel het poeder uit. Na het te laten de shampoo zitten voor ongeveer 10 minuten, krijg je een schone handdoek en veeg de overtollige poeder. Als dat klaar is, krijg je een kam of een borstel en bruidegom uw hond. De kammen of borstelen actie hemelse voelen voor de hond en zal het poeder diep in en te verwijderen.

Zodra u klaar bent met het verzorgen en het verwijderen van de droge shampoo, start snuffelen moet je alleen een zoete geur en niet de penetrante geur die u gewend bent te ruiken. Uw hond is nu fris en schoon. Zorg ervoor dat u droge shampoo te gebruiken alleen in tussen de baden. Regelmatig baden moet nog steeds worden die nodig zijn voor de hygiëne van uw hond.