E2y

Maak een heremietkreeft habitat: benodigdheden, schelpen, aquarium en voedsel

Maak een zout water aquarium voor uw heremietkreeft huisdier

Heremietkreeften, met hun kleurrijke schelpen en grote nijptang, kan een interessante aanvulling op een drukke huishouden. Hoewel deze beestjes niet kunnen huisdieren worden geacht gemakkelijk als een hond of kat, ze zijn zeker leuker dan een aquarium vol met vissen. De zorg voor hen is niet moeilijker dan de zorg voor een aquarium vol met vissen, ook niet. Leveringen die nodig zijn om de zorg voor heremietkreeften zijn eenvoudig. Onderdak, voedsel, water en een schone, warme, vochtige omgeving zijn al uw huisdier nodig heeft. Met de juiste benodigdheden en zorg, zal heremietkreeften gedijen voor een behoorlijk lange tijd.

Om zorg te dragen voor uw heremietkreeft:

 1. U moet een aquarium of terrarium dat de heremietkreeften kunnen wonen Glazen aquaria of terraria werken het beste, omdat het glas zal helpen om de temperatuur stabiel en glas is eenvoudig schoon te houden. Het is ook belangrijk dat het aquarium een deksel hebben, omdat de vochtigheid anders niet constant blijven percentage.
  Maak een heremietkreeft habitat: benodigdheden, schelpen, aquarium en voedsel. U moet een aquarium of terrarium dat de heremietkreeften kunnen wonen glazen aquaria of terraria werken het beste.
  Maak een heremietkreeft habitat: benodigdheden, schelpen, aquarium en voedsel. U moet een aquarium of terrarium dat de heremietkreeften kunnen wonen glazen aquaria of terraria werken het beste.

  De heremietkreeft leefgebied (ook bekend als de crabitat) moet een vocht meter en de luchtvochtigheid moet tussen 70 en 80% te blijven met een temperatuur van 72 tot 79 graden. De vochtigheid en temperatuur kan worden geregeld met een onder-tankverwarming en een luchtpomp aangesloten op een luchtsteen in een waterbak.

  Het aquarium moet een substraat op de bodem hebben. Zand werkt het beste omdat het gemakkelijk is voor de krabben te graven inch

  Extra schelpen zijn altijd nodig, omdat de krabben zal degene zijn ze inch Shells moet een ronde of ovale opening minstens zo groot als de krabben 'grote knijper hebben ontgroeien. Er moet altijd 2 schalen van elke maat zijn voor de heremietkreeften om uit te kiezen. Forceer nooit een krab uit zijn schelp. Voordat ze geplaatst in de crabitat moet elke nieuwe heremietkreeft schelpen worden gekookt in water krab, die gewoon leidingwater, dat is de-gechloreerde of de-gechloreerde zout water. Koken deze schelpen is belangrijk, omdat ze zouden kunnen bevatten bacteriën die kunnen doden de krabben; koken doodt de bacteriën en andere ziektekiemen.

 2. Voedsel en water zal moeten worden verstrekt voor de heremietkreeften. De schotels nodig is voor deze kan zo simpel zijn als grote schelpen of zo uitgebreid als water gerechten die aansluiten op een luchtpomp om de juiste relatieve vochtigheidsgraad houden. Het belangrijkste om te onthouden met water gerechten is dat ze moeten groot genoeg zijn voor het grootste heremietkreeft te krijgen in. Twee gerechten zijn vereist, een voor vers water en een voor zout water.

  Vers water moet de-gechloreerde. Kraanwater kan worden gebruikt als deze is de-gechloreerd water conditioner gevonden in het aquarium aanbod sectie. Gebotteld water kan ook gebruikt worden als het natuurlijk bronwater.

  Maak een zout water aquarium voor uw heremietkreeft huisdier. Voedsel en water zal moeten worden verstrekt voor de heremietkreeften.
  Maak een zout water aquarium voor uw heremietkreeft huisdier. Voedsel en water zal moeten worden verstrekt voor de heremietkreeften.

  Heremietkreeften ook een zout water aquarium, maar gebruik geen keukenzout. Marine zout, die veilig is voor de heremietkreeften, is te vinden in het aquarium aanbod sectie ook. Zout water moet ook worden gede-gechloreerde voordat u in de crabitat.

  Zowel het zoet water en zout water gerechten moeten natuurlijke sponzen geplaatst in hen, zodat de kleinere heremietkreeften te kunnen in-en uitstappen van hen zonder te verdrinken.

  Zorg ervoor dat je weet wat heremietkreeften eten. Feeding heremietkreeften is uitgegroeid tot een universele discussie over wat om hen te voeden. Volgens sommige heremietkreeft eigenaren, moeten commerciële pellets niet worden gevoerd omdat ze ingrediënten bevatten die uiteindelijk zal doden de heremietkreeften. Deze eigenaren aandringen op het gebruik van natuurlijke voedingsmiddelen, zoals vlees, die rauw of gekookt met behulp van geen kruiden. Als de heremietkreeft eigenaar besluit te voeden hun heremietkreeften natuurlijke voedingsmiddelen, is het belangrijk om een evenwichtige maaltijd te houden door het aanbieden van vlees, groenten en fruit.

 3. Andere benodigdheden die nodig zijn in de crabitat zijn structuren die de krabben kunnen gebruiken als schuilplaats. Heremietkreeften zijn nachtdieren, dus ze zullen een gebied moeten om te ontsnappen aan de dagelijkse activiteiten rondom hen. Er zijn vele soorten van schuilplaatsen beschikbaar, van kokosnoot hutten tot holle boomstammen. Een reis naar het aquarium deel van de lokale dierenwinkel kunnen vaak precies wat de heremietkreeft nodig heeft. Terwijl bij de dierenwinkel, op zoek naar andere accessoires voor de crabitat, zoals het beklimmen van speelgoed. Cholla hout, kurk schors en grote stukken koraal zijn geweldig voor een crabitat omdat de heremietkreeften kan niet alleen op te pakken op deze en klim, maar ook snack op hen. Driftwood, rieten manden en krab netten werken ook goed in de crabitat.
 4. Zorg voor heremietkreeften omvat meer dan alleen het opzetten van de crabitat. De eigenaar moet de temperatuur en luchtvochtigheid dagelijks controleren, evenals verwijder voedselresten overblijft van de avond tevoren. De eigenaar moet zich ook bewust van heremietkreeften die graven in het zand en het begraven zelf. Als deze krabben niet terug te komen op en eet dagelijks, ze zijn het meest waarschijnlijk rui en zal moeten worden verplaatst naar een isolatietank. Een isolatietank is meestal een 10-liter aquarium dat zand, water en heremietkreeft voedsel bevat. Een soort van opvang moeten ook worden opgenomen. Isolatie tanks hoeven niet zo veel aandacht als de belangrijkste crabitat, want de krabben zijn niet actief wanneer ze vervellen en zijn alleen in de tank tijdens de rui. Daarna worden ze teruggeplaatst in de belangrijkste crabitat.
 5. Wekelijks zal de heremietkreeft eigenaar moet zowel het zoete water en het zout water, swap sponzen, en reinig de oude spons door het te spoelen met verse krab water en het toestaan van drogen te vervangen, dan de magnetron gedurende twee minuten. De crabitat moet ook plek schoongemaakt voor elke heremietkreeft uitwerpselen zijn.
 6. Ten slotte, om de zes maanden, de crabitat moet grondig worden gereinigd, het zand moet worden gereinigd of vervangen, speelgoed moeten worden gewassen en gebruikt, hout moet worden opgewarmd in de magnetron voor ongeveer twee minuten.

Met deze feiten, je weet nu hoe de zorg voor uw huisdier. Met de juiste crabitat set-up en de juiste zorg, zal een heremietkreeft eigenaar hebben de mogelijkheid om hun beestjes genieten.