E2y

Hoe maak je een hert - feed blok te maken

Deer voer blokken worden gebruikt om herten te trekken

Deer voer blokken worden gebruikt om herten te trekken. Of het nu gaat herten seizoen, of gewoon om hen te voeden voedzaam voedsel, deze voedermiddelen blokken zijn gunstig voor herten vanwege zijn rijke eiwitgehalte. Readymade herten voer blokken kan erg duur zijn, dus om jezelf te redden van de uitgaven te veel op deze voer blokken, waarom niet uw eigen? Je hoeft alleen maar een paar ingrediënten, waarvan sommige u kunt vinden in uw keuken. Als u wilt herten aan uw achtertuin te trekken, lees dan dit artikel voor u om te leren hoe u uw eigen herten voer blok te maken.

Hoe maak je een hert - feed blok te maken. Verzamel de ingrediënten en materialen die u nodig heeft.
Hoe maak je een hert - feed blok te maken. Verzamel de ingrediënten en materialen die u nodig heeft.
  • Verzamel de ingrediënten en materialen die u nodig heeft. Vier broden, een pot elk van honing, melasse en pindakaas zijn de enige ingrediënten die je nodig hebt voor de feed blok. Neem een grote, diepe schotel voor de ingrediënten en een houten lepel voor het mengen van de ingrediënten samen. U kunt ook een blender ook gebruiken in het breken van de broden, of gewoon je handen.
  • Plet de broden. Met behulp van uw handen en maak het broden tot boete. Als u wilt een blender te gebruiken in dit proces, kunt u dit doen. Blend half brood per keer. Ga door totdat je klaar bent met de vier broden. Breng in het diepe schotel.
  • Giet de anderen. Beginnen gieten een pot tegelijkertijd. Eerste mix de pot van melasse, dan is de honing en de laatste, de pindakaas. Roer goed met de houten lepel tot alle ingrediënten goed met elkaar vermengd. Het roeren kan een beetje moeilijk, want de ingrediënten zijn dik. Wees geduldig in roeren.
  • Droog het mengsel. Nadat u de ingrediënten samen gemengd, stick it out in de zon voor een paar uur aan het voer blok te genezen. Nadat u deze hebt gemaakt uit het zonlicht, bak het in de oven voor een paar uur, op tweehonderd graden Fahrenheit. Controleer of het blok is stevig en hard. Eruit te halen.
  • Buiten Neem de herten voer blok. U kunt het in een pan of leg het neer op de grond. Hoe dan ook, herten worden aangetrokken. Als uw huis is bij een bos, kunt u het op uw erf. Zo niet, dan rijden naar het dichtstbijzijnde bos en plaats uw hert-feed blok waar herten zou worden voorbij.

Dit recept van herten voer blok is veel goedkoper dan de winkel die gekocht. Als u overgebleven broden van een paar dagen geleden, kunt u deze gebruiken. Je hoeft niet te vers zijn te kopen voor. Oud brood kan ook worden gebruikt. U kunt ook andere ingrediënten aan het blok, maar zorg ervoor dat ze veilig worden gegeten door herten en andere wilde dieren. Er zijn bepaalde menselijke voedingsmiddelen die niet geschikt zijn voor dieren. Onderzoek op dit punt.

Als u wilt dat de herten in de nabijgelegen bos om te groeien groot en gezond, zorg herten voer blokken zo veel mogelijk om hen te voeden. Je hebt niet alleen voeden het hert met voedzaam voedsel, maar je bijdragen aan het behoud van hun soorten. Dit kan uw manier bij te dragen aan het behoud van wilde dieren zijn.