E2y

Hoe maak je een suiker zweefvliegtuig schoon

Een van de leukste exotische huisdieren iemand ooit kan hebben is de suiker zweefvliegtuig. De suiker zweefvliegtuig is typisch een boom woning buideldier. Vanwege zijn omvang en het uiterlijk, is het uitgegroeid tot een populair huisdier. Het zijn nachtdieren die kan blaffen en piepen. Suiker zweefvliegtuigen, met regelmatige en correcte verzorging, kan leven voor ongeveer tien tot vijftien jaar. Het enige nadeel van het hebben van een zweefvliegtuig als huisdier is de geur die zij ontwikkelen, vooral als er geen regelmatige schoonmaak regime op zijn plaats. Gelukkig kan de geur worden onderhouden met regelmatige hygiëne en voeding.

Hoe maak je een suiker zweefvliegtuig schoon. Regelmatige gewoonte.
Hoe maak je een suiker zweefvliegtuig schoon. Regelmatige gewoonte.
  1. Shampoo. Zoals katten, suiker zweefvliegtuigen observeren zelfreinigend instincten. Ze hoeven niet te worden gebaad. Echter, ondanks hun inherente zelfreinigend vaardigheden, geuren kunnen zich nog ontwikkelen. Een truc om het beheersen van hun geur is door regelmatig te sproeien droge shampoo. U kunt dit op elk dierenwinkel of dierenkliniek. Als er niemand in uw omgeving, kunt u ervoor kiezen om uw eigen droge shampoo maken. Meng water met zuiveringszout en plaats het in een spuitfles. Dat moet het lukken. U kunt het spuiten op je glider elke andere dag of wanneer hij begint het uitzenden van een vieze geur.
  2. Kooien. Net als elk huisdier, de kooi is meestal de bron van de geur. Kooien moeten regelmatig, net als uw huisdier worden gereinigd. Zorg ervoor dat u schoon alle voedsel en water gerechten. Speelgoed moet schoon zijn als goed. Voor beddengoed van de glider's, gebruik dan alleen haver romp of Aspen krullen. Deze types van beddengoed kan de geur absorberen uit urine en uitwerpselen. Weet kranten of grenen versnipperen niet gebruiken voor hun beddengoed. Als uw zweefvliegtuig heeft een deken, zorg ervoor om deze regelmatig te wassen ook. Vervang het beddengoed wekelijks, indien mogelijk. Plaats een opvangbak onder in de kooi uitwerpselen en urine. Dit moet ook dagelijks worden schoongemaakt. Spuit dezelfde droge shampoo op de kooi en beddengoed ook.
  3. Dieet. Groenten en fruit zijn de belangrijkste voedingsmiddelen die moeten worden gevoed om zweefvliegtuigen. U kunt kiezen voor verpakte babyvoeding ook. Zorg ervoor dat het zweefvliegtuig krijgt een uitgebalanceerde bron van eiwitten, koolhydraten en mineralen. Een goede voeding kan leiden tot een reukloos zweefvliegtuig.
  4. Castratie. Zelfs als castratie kan nogal wreed, het is nog steeds een grote truc om de geur te verminderen. Dit is vooral effectief met mannelijke suiker zweefvliegtuigen. Mannen zijn meer vatbaar voor geur dan vrouwtjes.
  5. Regelmatige gewoonte. Alle hygiënische regimenten moet worden waargenomen als een gewoonte. Als je aan de kooi dagelijks schoon te maken, doe het dan dagelijks. Geur kan snel ontwikkelen dus is het belangrijk om pro-actief.

Een suiker zweefvliegtuig kan een beetje te veel om te dragen als zijn penetrante geur valt uw huis en uw neusgat bereikt. Wees zorgvuldig en moet dit geen probleem zijn. Aan de positieve kant, als je de praktijk een goede en regelmatige verzorging van uw zweefvliegtuig, dit zal aanzienlijk toenemen zijn levensduur. Toon hem liefde en zorg en geef hem een gelukkig leven.