E2y

Hoe maak je een konijn te vangen

Een konijn is een schattig schepsel dat sommige kinderen willen als huisdier te houden, maar laat je niet misleiden door hun uiterlijk. Als het toestel in uw tuin, kan een konijn voeden met uw planten en bloemen of vernietigen. Dit kan echt vervelend zijn. Konijnen willen bewonen tuinen en gazons, omdat ze ruimte hebben om te groeien en ze hebben ook alles wat ze nodig hebben, vooral, het eten. Als u vindt dat er konijnen op de losse in uw tuin, het beste wat je moet doen is om ze te vangen en ze los in een ander gebied te laten.

U hoeft niet de hulp van een dier dienst alleen maar om de konijnen te vangen in uw tuin. U kunt uw eigen konijn val, zodat u kunt uw probleem op te lossen. Volg de eenvoudige stappen hieronder, zodat u kunt een konijn te vangen.

Hoe maak je een konijn te vangen. Het vangen van de konijnen.
Hoe maak je een konijn te vangen. Het vangen van de konijnen.
  1. Materialen. Verzamel eerst alle materialen die u nodig heeft voor het opzetten van de val om het konijn te vangen. Je hebt een live-val, wat aas (wortelen, kool, brood, konijn eten, enz.) en ook enkele handschoenen. U kunt de aankoop van een live val online of u kunt ook een huren van uw lokale dier service. Deze live-traps zijn ook zeer nuttig voor het vangen van andere zwerfdieren in uw tuin, zoals Gophers of wasberen.
  2. Voorbereiding. U kunt nu de voorbereiding van uw konijn val. Enquête uw tuin, zodat u weet waar de konijnen liever. Dit is waar je moet het opzetten van uw val, zodat het sneller voor u om ze te vangen. Gebruik een aantal van uw aas en zet het in de val. Voordat u vertrekt de val, eerst testen om te zien of het werkt. U kunt gebruik maken van een lange stok om de plaat of het aas te bewegen en als de deur naar de trap schakelt zien. Als dat zo is, bent u goed om te gaan.
  3. Het vangen van de konijnen. Nu, alles wat je hoeft te doen is om te wachten op het konijn te gaan in de buurt van de trap, eet het voedsel en worden vastgelegd. Dit kan over een paar uur of zelfs een paar dagen. Wanneer u het konijn te zien, ga niet en knoeien met de val als het konijn zou kunnen krijgen opgeschrikt en hop uit de buurt van de val.
  4. Omgaan met het konijn. Als u al het konijn gevangen en u bent klaar om deze te ontgrendelen naar een andere plaats, zorg ervoor dat u dikke handschoenen te dragen op zowel uw handen als konijnen, in het bijzonder wilde dieren, hebben de neiging om te bijten. Het dragen van de handschoenen beschermen je handen voor deze beten.

Dit zijn de eenvoudige stappen op hoe je een konijn te vangen en laat het naar een andere plaats, uit de buurt van uw gazon of tuin. Als u probeert om een huisdier konijn te vangen, dan kunt u proberen om het eerst te vangen zonder het gebruik van een val. Konijnen zijn meer gewend om te worden aangeraakt door de mens dus het kan makkelijker voor u om het gewoon te vangen door het krijgen van het met beide handen.