E2y

Gebruik coyote urine om andere dieren af te weren

Eeveryone rond de wereld wordt steeds meer en meer zorgen over het feit dat "groene" en "milieuvriendelijk." Sommige mensen die intiem leven met de aarde op een dagelijkse basis, kunnen mensen die afhankelijk zijn van de bounty om hun gezin te voeden, en te voorzien in hun leven, vinden het het moeilijkst om die gezonde relatie met de aarde te houden.

Een van de grootste problemen met het kweken van je eigen eten

Een van de grootste problemen met het kweken van je eigen eten, of gewoon handhaven van een prachtige tuin en huis landschap, is het weren van opdringerige wilde dieren zoals herten, konijnen, possums en wasberen. In de schijnbaar nooit eindigende strijd om je groen te beschermen, kan het verleidelijk zijn om wat minder dan natuurlijke producten die beweren dat deze overdreven vriendelijk wildernis buren af te weren gebruikt worden, maar er is een natuurlijk alternatief! Je hoeft niet te krachtig en schadelijke chemicaliën te gebruiken op uw tuin en het risico zelf besmetten om een tuin te hebben bij de oogst! U kunt profiteren van de natuurlijke repellants die in het spel zijn in de natuur reeds.

Dieren spuiten urine als communicatiemiddel op andere dieren

Gebruik coyote urine om andere dieren af te weren. Een van de grootste problemen met het kweken van je eigen eten.
Gebruik coyote urine om andere dieren af te weren. Een van de grootste problemen met het kweken van je eigen eten.

Dieren spuiten urine als een middel om te communiceren met andere dieren. Ze laat het bericht "Dit is mijn territorium, blijf uit!" Sommige berichten zijn niet zo krachtig als anderen. Chihuahua urine kan niet schrikken van de herten weg, maar coyote urine stuurt krachtige boodschappen aan alle potentiële indringers! Met behulp van coyote urine naar herten, wasberen en andere overlast dieren af te weren is makkelijk en handig.

Het is eenvoudig om coyote urine online en van de lokale werf leveranciers zorg te verwerven. Kijk voor het echte spul, dat is niet een simulatie. De woorden "100% Coyote Urine" zou moeten zijn op de verpakking. Real coyote urine is belangrijk te gebruiken omdat het dit natuurlijk product dat de sterke instinctieve angst reactie in alle kleinere prooien soorten dieren triggers. Coyote urine is een sterke afweermiddel.

Zodra u uw coyote urine in de hand

Zodra u uw coyote urine in de hand, moet u bepalen waar deze te plaatsen. Denk aan uw tuin als het epicentrum die beschermd moeten worden. Spreid de coyote urine rijkelijk op een aantal belangrijke punten in een cirkel rond de tuin. Je hoeft niet naar een constante lijn of stroom in de omtrek te verlaten, in plaats daarvan laat enkele druppels op de belangrijkste punten die waarschijnlijk niet meeslepen door uw sprinklerinstallatie worden gewassen.

Dieren spuiten urine als communicatiemiddel op andere dieren. Zodra u uw coyote urine in de hand.
Dieren spuiten urine als communicatiemiddel op andere dieren. Zodra u uw coyote urine in de hand.

De urine moet duren waarde van erf en tuin bescherming enkele weken '. Echter, het is belangrijk om niet te wachten tot je een partij van sla of tomaten die zijn vernietigd om te beslissen om uw tuin terugtrekken. Tegen die tijd, wordt de schade. Je moet terugtrekken met een aantal goed geplaatste druppels rond de omtrek van uw doelgebied van bescherming om de twee tot drie weken om maximale bescherming te garanderen.