E2y

Hoe wordt wilde paarden te trainen

Zoals kan worden verwacht, de vereiste opleiding bij het omgaan met wilde paarden is heel anders dan de opleiding gedaan wanneer de betrokken paarden worden opgevoed en gefokt door de mens. Als u wilt wilde paarden te trainen als goed, lees dan de volgende tips hieronder voor hulp.

  • Klik hier voor de wilde paard om u te vertrouwen. Voordat het wilde paard kan samen met u tijdens de training, moet u eerst zijn vertrouwen te winnen. Als u niet beschikt over zijn vertrouwen, zou je niet in staat zijn om hem te laten samenwerken. Laat het wilde paard blijven in een toegankelijke pen die u zou kunnen bezoeken van tijd tot tijd. Vergeet niet om voer en water hem. Ook zou het nuttig zijn als je met hem praat met behulp van een rustige en zachte stem zo veel mogelijk. Wanneer u dit doet, zal hij uiteindelijk het gevoel krijgen dat je geen kwaad in de zin en dat u alleen voor hem te zorgen. Als u denkt dat hij al je vertrouwt, kunt u dus in de pen. Als hij maakt geen gewelddadige beweging, verder naar binnen en wrijf of borstel hem.
  • Klik hier voor de wilde paard gebruikt om touwen. Als hij al laat je hem aanraken, is de volgende stap is om te proberen waardoor hij gebruikt om de aanblik en het gevoel van touwen op hem. U kunt dit doen door het maken van hem ruiken en wrijven op hem. Als hij niet uit de weg van het gevoel van touwen op hem, leg hem op zijn rug en plaats de halster. Hoewel het dragen van het, begeleiden hem terwijl hem te laten lopen in de pen.
  • Klik hier voor de wilde paard je vertrouwen meer. Dit kan gedaan worden door te werken met hem op de grond. Dit zal u toelaten om hem te laten weten dat je hem niet zou kwetsen en dat je er bent om te leiden en hem te leren dingen. Ga door borstelen hem om hem een goed gevoel en proberen het oppakken van zijn hoeven. Presenteer nieuwe dingen om hem van tijd tot tijd, maar zorg ervoor dat het niet zal hem volledig af te schrikken.
  • Klik hier voor de wilde paard gebruikt om zadels en dekjes. De volgende keer dat u bezoekt zijn pen, breng zadels en dekjes met u en laat hem ruiken. Probeer het op hem, maar zeker van dat hij gebonden is voordat je dat doet maakt. Toen hij geen heftige reactie geeft, draai het zadel singel dus het zal niet vallen terwijl u hem te leiden in de pen tijdens het dragen van het. Doe dit voor een paar dagen. Het volgende ding dat je moet doen is te plaatsen in zijn mond een hoofdstel. Maak hem wennen.
  • Monteer het wilde paard. Als hij nu al wordt gebruikt om het hebben van een zadel op hem, probeer dan de montage van de wilde paard. Het is raadzaam dat u iemand met u de eerste keer dat je dit doet heb. Loop hem in de pen, terwijl u zijn gemonteerd, zodat hij zal wennen omdat iemand rijden hem. Na een week, probeer dan een tempo dat sneller is dan lopen en hem leren om te reageren op signalen. Pas na het doen van deze stappen dat het veilig is om te rijden het paard.

Hoe wordt wilde paarden te trainen. Klik hier voor de wilde paard om u te vertrouwen.
Hoe wordt wilde paarden te trainen. Klik hier voor de wilde paard om u te vertrouwen.

Wilde paarden zijn niet gewend aan de aanraking van mannen, die is de reden waarom duurt het een langere periode voor hen om goed opgeleid door de mens. Al duurt het is het doorzettingsvermogen en geduld uit de trainer.