E2y

Hoe maak je een gangenpaard trainen

Europese Saddlebred

Europese Saddlebred. IJslandse paarden. Rocky Mountain Horse. Peruaanse Paso. Mangalarga Marchador. Dit zijn slechts een paar rassen die behoren tot de gangenpaard familie. Gangenpaarden zijn populaire rassen van paarden die in staat zijn het uitvoeren van telgang gangen. Dit vermogen laat hen toe om te bewegen in een vier-beat ritme dat maakt ze erg populair in parades. Hoewel gangenpaarden dragen dergelijke mogelijkheid, worden ze ook getraind de manier waarop andere rassen van paarden zijn getraind maar natuurlijk, met een paar overwegingen om in gedachten te houden. Als je er een hebt en niet weet hoe je een gangenpaard trainen, bekijk de lijst hieronder.

1. Train je paard met de basics. Net als andere rassen van paarden, moet u uw paard te trainen over hoe je een zadel en hoofdstel te accepteren, om vooruit te komen, om te stoppen, en om te draaien, onder anderen. Uw gangenpaard moet goed getraind met al deze fundamentele dingen voordat je hem trainen met een meer geavanceerde training.

2. Koop een zadel en zadeldek die perfect past bij de achterkant van uw gangenpaard. Iets niet te los of te kiezen die geschikt zijn voor het kunnen van invloed zijn gedrag afhankelijk van het ongemak dat dit kan veroorzaken aan de achterkant van uw gangenpaard. Bijvoorbeeld, waardoor een zadel dat teveel druk veroorzaakt zou leiden tot een geperst of teruggedrukt, vandaar de achterzijde van de gangenpaard pijnlijk. Als dit gebeurt, kan uw gangenpaard niet met u samen te werken tijdens het opleidingsproces.

3. Verfijnen van de gang. Gangenpaarden worden overgenomen met of hebben de neiging om te lopen dus wat je hoeft te doen is om de conditie en de ontwikkeling van dit vermogen. Je moet een aantal dingen te overwegen bij het trainen van uw gangenpaard.

Hoe maak je een gangenpaard trainen. Europese Saddlebred.
Hoe maak je een gangenpaard trainen. Europese Saddlebred.
  • Zadel plaatsing verandert de manier van reizen.
  • Bezig achterhand bevorderen makkelijker gangen.
  • Positie of de hoeken van de hoeven en schoenen verandering snelheid.
  • Hoogte van de houding van het hoofd en de nek verandert de manier van gaiting

4. Trainen zo vroeg mogelijk, voordat hij ouder dan 4 jaar oud krijgt uw gangenpaard. Als hij nog niet is opgeleid, rijdt je gangenpaard alvorens werkzaamheden aan de gangen.

5. Verplaats het paard naar zijn gang door impuls, het stoten van een paard in het bijzonder naar voren krachtig bewegen. Daarna laat hem langzaam te lopen en te verhogen zijn tempo na geruime tijd. Echter, hoeft hem niet toe om zijn tempo te reiken van het stapvoets. De praktijk is dit voor een paar keer tot hij het goed heeft gedaan.

6. Reizen in een sneller tempo wanneer je door naar de volgende gang, maar niet meer dan in de volgende gang. Oefen hetzelfde voor een paar keer.

Hoe maak je een gangenpaard trainen.
Hoe maak je een gangenpaard trainen.

7. Rijd uw gangenpaard om te oefenen en verbeteren van de gangenpaarden snelheid van het paard tijdens het reizen.

8. Houd het paard past altijd. Doe dit door het beoefenen van elke gang telkens wanneer u van plan bent om te rijden.

Een goede trainor moet weten wat de belangrijkste punten in alle aspecten van het opleidingsproces. Met betrekking tot de opleiding van een gangenpaard, moet u de volgende belangrijke punten-ritme, contact, losheid, rechtheid, impuls, en de collectie kennen. Altijd onthouden om al deze belangrijke punten in het achterhoofd hebben