E2y

Hoe te vliegen af te houden van een paard met azijn

Als je een paard

Als je een paard, dan bent u waarschijnlijk bekend met het zoemen van vliegen in de stallen, met name tijdens de zomertijd. Deze plagen zijn vaak net zo slecht als muggen. Wist u dat azijn kan worden gebruikt in een huis remedie voor het houden van vliegen van een paard? Door het gebruik van azijn, vermijdt u het gebruik van de winkel koopt chemicaliën rond uw paard. Hier is hoe te houden vliegen van een paard met azijn:

Materialen en benodigdheden:

 • Apple cider en witte azijn
 • Suiker
 • Water
 • Avon's "Skin So Soft" lotion / badolie
 • Eucalyptus olie
 • Citronella olie
 • Spray flessen
 1. Maak een vlieg val met azijn aas. Azijn is een veel voorkomende ingrediënt in de aas voor vlieg vallen. Meng twee kopjes water, 1/2 kopje suiker, en 1/2 kopje azijn. Meng en laat uit om vliegen te vangen. Plaats de kom van op basis van azijn fly aas in de buurt kleverige vliegen tape. Zorg ervoor dat u voor het reinigen van de vlieg val en vaak vullen de azijn aas, of het zal stoppen met werken.
 2. Meng azijn in het drinkwater. Mix appelazijn in het drinkwater van uw paard watervoorziening. Azijn heeft bewezen interne voordelen voor paarden los van het gebruik ervan in het houden van vliegen van een paard. Velen geloven dat de consumptie van azijn van de appelcider ook paarden minder aantrekkelijk doelwit voor vliegen maakt door het verhogen van de pH-waarde in het bloed van het paard. Dit effect kan enige tijd duren om te bouwen in het systeem van het paard.
 3. Maak een natuurlijke vliegenspray. Combineer twee kopjes azijn, een kopje water en een kopje Avon "Skin So Soft" badolie. Voeg vervolgens een eetlepel van eucalyptus olie en een eetlepel of twee van citronella olie. De citronella geur in combinatie met de azijn dient om af te weren vliegen, lijkt recepten vervangen Pine Sol voor de badolie en citronella olie. Het is ook van mening dat afwasmiddel een rol kan spelen in het afweren van vliegen, dit ingrediënt wordt vaak gevonden in natuurlijke manieren om vliegen af te houden van een paard met azijn.
 4. Gebruik de azijn spray op je paard. Giet het mengsel in een spray fles, goed schudden, en dan dit mengsel spuiten op je paard. Voor de beste resultaten, probeer je paard spuiten ongeveer een half uur voordat de vliegen komen die avond en zo nodig gedurende de dag en 's avonds. Spuit het gebied rond uw paard, zoals de stal, met een meer geconcentreerde vorm van deze spray.
Hoe te vliegen af te houden van een paard met azijn. Maak een vlieg val met azijn aas.
Hoe te vliegen af te houden van een paard met azijn. Maak een vlieg val met azijn aas.

Deze zelfgemaakte azijn oplossing is een zeer effectief hulpmiddel voor het houden van vliegen van een paard. Door het gebruik van azijn, u verlichten van de behoefte aan het gebruik van agressieve chemicaliën rond uw paard. Als natuurlijke oplossingen die azijn niet lijken te stoppen van de vlieg probleem, overweeg overleg met uw dierenarts voor suggesties.