E2y

Hoe maak je een paardentrailer te repareren

Paarden zijn sierlijke dieren en zijn zeker de moeite waard om te bezitten. Ze zijn zacht en mooi, maar toch sterk en zeer stevig dieren. Dat is de reden waarom je nodig hebt om zorg te goed te nemen van hen als u zelf een. Echter, het bezitten van een paard is geen gemakkelijke taak, en het zal veel kosten ook maken op uw einde. U moet uw paard gezond en wanneer u het nodig om hem te vervoeren, moet u ervoor zorgen dat zijn paardentrailer uitstekend werkt. Als je paard trailers hebben een paar reparaties, zal de onderstaande lijst kunt u dat paardentrailer te krijgen in goede staat, zodat uw paard krijgt de verwennerij die hij verdient.

  • Klik hier voor de dingen die je nodig hebt. Het zal raadzaam dat u de items die je nodig hebt, zelfs voordat u nodig hebt om uw paardentrailer te repareren verzamelen. Dit zal nuttig zijn tijdens noodsituaties. U hebt een aantal aansluitingen, een lug moersleutel, enige druk behandeld timmerhout, een hamer, een as vet, diverse schroevendraaier, een las-helm en handschoenen, een lasser en de lasdraad en wat verf.
  • Controleer de vloer. Een van de dingen die krijgen meestal vanzelfsprekend zijn de trailers vloerdelen. Soms zijn deze te krijgen verwaarloosd en het paard het been zou kunnen vallen door beschadigde planken. Dit gebeurt meestal op aanhangwagens met houten vloerdelen. Controleer onder de matten zodat de vloer veilig blijft. Als u metalen vloeren, zorg ervoor dat ze zijn van aluminium, zodat het niet roesten. Gebruik een schroevendraaier om te achterhalen of er sprake is van zachte plekken in de vloer.
  • Repareer de vloer. Zodra u ontdekt elke zachte plekken in de vloer, ze onmiddellijk vervangen door vervanging planken. Zorg ervoor dat deze borden zijn van hoge kwaliteit hout of aluminium dus het zal niet gemakkelijk beschadigd raken. Zorg ervoor dat u ze goed vast te zetten.
  • Grondig wassen metalen vloeren. Elke keer dat u gebruik maken van de paardentrailer, moet u de macht slang de metalen vloer onmiddellijk. Dit zorgt ervoor dat de metalen vloer blijft schoon en in goede staat. Bescherm de vloer met rubberen matten zodat het niet gemakkelijk beschadigd raken. Dit biedt ook uw paard met een betere grip.
  • Controleer wielen en banden. Verwijder de wielen en controleer woning of mensen met gebruikte treden. Zorg ervoor dat de remblokken correct werken. Draai het wiel nokken en zorg ervoor dat ze ook goed werken. Als je enige schade als gevolg van de wielen, ze onmiddellijk vervangen door nieuwe.
  • Controleer harnassen en veiligheid kettingen. Zorg ervoor dat ze goed op hun plaats zitten. Vind de haken en connectors en zoek uit of ze sterk genoeg zijn om het voertuig of het paard te houden. Voortdurend aan trekken en controleren op roest. Als je ziet dat de kettingen en kabelbomen zijn roestige gekregen, vervang ze dan. Neem contact op met uw hardware winkel en vraag naar de ketens die zwaar gewicht kan dragen.

Controleer en repareer de paardentrailer constant

Hoe maak je een paardentrailer te repareren. Klik hier voor de dingen die je nodig hebt.
Hoe maak je een paardentrailer te repareren. Klik hier voor de dingen die je nodig hebt.

Controleer en repareer de paardentrailer constant, zodat u geen ongelukken tegenkomen. Het hebben van een gewonde paard zou kunnen blijken duur te zijn en hartverscheurend, dus zorg ervoor dat dit niet gebeurt. Vermijd dergelijke ongevallen en ijverig zijn in het controleren en repareren van uw paardentrailer.