E2y

Hoe om te beoordelen of een paard veilig te rijden kunnen zijn.

Paarden zijn van nature gevaarlijk

Paarden zijn van nature gevaarlijk. Zelfs paarden die goed getemd waren kan gevaarlijk zijn en ertoe leiden dat u letsel. Dat is de reden waarom zelfs als u een ervaren ruiter, moet je nog weten hoe om te beoordelen of het paard je op het punt om op te rijden is veilig.

Hieronder staan enkele tips om te testen of het paard veilig is om te rijden of niet:

Hoe om te beoordelen of een paard veilig te rijden kunnen zijn. Paarden zijn van nature gevaarlijk.
Hoe om te beoordelen of een paard veilig te rijden kunnen zijn. Paarden zijn van nature gevaarlijk.
  • Leiden het. Met behulp van het touw halster, leiden het paard en observeer het gedrag. Beter hebben een tweede gedachte het rijden als het lichtgeraakt of springerig. Het is een grote no-no te rijden, ook, als het paard loopt weg van jou. Maar als het paard is zeer coöperatief en rustig, dan is hij veilig voor een ritje.
  • Test rit. Als hij is coöperatief terwijl u leiden, dan beter proberen om te testen rijden het. Met het einde van een lange stok testen hoe het paard kan worden genavigeerd. Als hij luistert, dan kan worden gereden. Niet eens durven verder te gaan als het paard is erg afgeleid.
  • Wrijven. U moet weten of er gevoelige delen van het lichaam van het paard. Stevig je hand over te wrijven. Als er bepaalde onderdelen waar het paard springen of krimp, dan is het waarschijnlijk meer bedwingen.
  • Zadel deken. Een paard is veilig voor het rijden of het goed is voor het naar een zadel deken hebben op zijn rug. Voordat u de deken op, laat het paard zien. Het houdt niet van de deken als het wordt zeer voorzichtig en lichtgeraakt.
  • Zadelen tikken. Gebruik uw handen wanneer klopte het zadel. Slap de fenders en stijgbeugels, ook. Grijpen de hoorn en wiebelen het zadel moet ook gedaan worden. Het paard is veilig om te rijden als het goed is met al deze. Als het ongemakkelijk met deze, dan misschien wil hij niet te worden bereden.
  • Hoofdstel. Bevestig de teugel op het paard en als het goed is voor het, dan is het zeker is bereid om te worden bereden. Als het ongemakkelijk over de briddle, dan is het tijd om te heroverwegen.
  • Hop op. Alles is nu klaar. Proberen te springen op het zadel en zie wat reactie van het paard zal zijn. Als het rustig en stabiel, dan is het goed met de rit. Zo niet, het paard waarschijnlijk meer bedwingen.

Het paard moet in orde zijn met al deze evaluaties om ervoor te zorgen dat het veilig is voor het rijden. Maar nogmaals, er is geen garantie dat het paard veilig zal zijn voor echt en voor goed.

Vraagt eigenaar van het paard om hulp zal zeer nuttig zijn

Vraagt eigenaar van het paard om hulp zal zeer nuttig zijn. Meer tekenen van de communicatie van het paard, ook. En omdat het altijd mogelijk is om af te vallen, beter te leren hoe af te vallen van het paard veilig. Zo niet, beter kiezen voor een paard dat je niveau past. Draag veiligheid versnellingen voor het geval je niet kan vallen en veilig in het geval van het paard is nog steeds zo gevaarlijk als je nooit verwacht.

Omdat alles voorbereid maakt je veiliger

Vraagt eigenaar van het paard om hulp zal zeer nuttig zijn. Omdat alles voorbereid maakt je veiliger.
Vraagt eigenaar van het paard om hulp zal zeer nuttig zijn. Omdat alles voorbereid maakt je veiliger.

Omdat alles voorbereid maakt je veiliger. Dus begin het door te worden geïnformeerd. Hoe wordt u bereid als je niet weet hoe, toch?