E2y

Hoe maak je een miniatuur paard zadel kopen

Zadels, meer in de volksmond een hippische zadel, helpen zowel het paard en de ruiter maakt een aangename ervaring van een reis, mits zij zijn beiden perfect uitgerust. Het kopen van een miniatuur paard zadel zal een eenvoudige grab-and-go reis naar de winkel niet te zijn. Het is het meest praktisch om het kind als het paard dat het zadel wordt bevestigd aan een foutloze plaatsing te garanderen brengen.

1. Neem de metingen van het paard of pony. Je kan de meting doen met de winkel eigenaar of de nummers klaar voordat ze naar de winkel. Eerste, peilen hoogte van de pony's door te beginnen bij zijn schoft (de merkbare nok aan het einde van de manen gebied toetreden haar nek en rug) als uitgangspunt neer aan zijn voorpoot. Meet opnieuw de lengte van het zadel op het paard terug vanaf de schoft naar de achterhand (de prominente romp net tussen de staart en de lendenen). Deze zal dienen als uw benadert om te helpen met het verkleinen van keuzes als op maat.

Hoe maak je een miniatuur paard zadel kopen. Neem de metingen van het paard of pony.
Hoe maak je een miniatuur paard zadel kopen. Neem de metingen van het paard of pony.

2. Doel en omvang van de ruiter. Beslis voor welk doel u het zadel gebruiken. Sommige zijn speciaal gemaakt voor decoratie doeleinden en dus onverenigbaar zijn voor gebruik met een levend dier en zal niet in staat zijn om een goede ondersteuning voor de ruiter te bieden. Settle dit vooraf miscommunicatie voorkomen in bestelling en eindigen verspillen geld. Breng de ruiter naar de winkel om te helpen met de maatvoering.

3. Ga naar een lokale tack winkel. Bespreek met het bedrijf eigenaar over het product dat u wilt en de details die u zoekt. Het is handig dat u praten met een professional op paard zadels, zoals je misschien overweldigd door de verschillende soorten zadels (Het Engels zadel en "Stock" zadel zijn de twee belangrijkste klassen). Tonen de metingen die je nam, zodat u kan worden gegeven de top opties op basis van de gegeven informatie en wat zij weten het beste werkt. U kunt kiezen tussen ware leer en synthetisch leer, elk met zijn eigen merites. Ook bieden de lengte en het gewicht van de ruiter om gage van de juiste afmetingen van het zitvlak in het geval ze niet aanwezig zijn tijdens de aankoop. Kiezen zal niet simpelweg een kwestie van het kiezen van degene die het meest een beroep op uw esthetische affiniteiten, maar eerder een zorgvuldig verloop van het vinden van de juiste maat voor het paard evenals de beoogde rijder.

Hier zijn een paar online tack winkels die een goede selectie van miniatuur paarden zadels voor redelijke prijzen aan te bieden.

  • Nikki's Pony Express nikkisponyexpress.net verkoopt nieuwe en gebruikte zadels in goede staat. Alle maten beschikbaar.
  • Horse Tack Supply horsetacksupply.com biedt splinternieuwe paard zadels voor gereduceerde prijzen variëren van 90€ tot 115€.
  • TT Mini Horse Supplies ttminihorse.com zijn iets duurder, maar ze hebben een grotere collectie van waaruit u kunt vinden wat u nodig hebt.
  • Buford Saddle bufordsaddle.com biedt u zelfs een koopgids voor het nemen van een kijkje op hun kwaliteitsproducten.
Doel en omvang van de ruiter. Ga naar een lokale tack winkel.
Doel en omvang van de ruiter. Ga naar een lokale tack winkel.

4. Breng het zadel. Idealiter moet u het zadel past vóór de afronding van uw aankoop. Het kopen van uw zadel van een lokale winkel kunt u dit direct te doen, maar online winkelen kan problemen veroorzaken wanneer u niet de juiste maat te krijgen.

Het verkrijgen van de juiste metingen is een cruciaal beetje in het kopen van uw miniatuurpaard zadel. Je kunt niet een normaal formaat paard zadel gemonteerd op een klein paard omdat het te zwaar voor haar. De zorg voor het welzijn van je pony gaat het verkrijgen van levering geschikt voor zijn grootte.