E2y

Hoe wordt groene zeeschildpadden te identificeren

De wetenschappelijke naam voor een groene zeeschildpad is Chelonia Mydas. Deze schildpadden krijgen hun naam van hun kleur. De kleur groen is in feite het effect van wat ze eten, algen of "Limu".

Voorouders van groene zeeschildpadden hebben zich ontwikkeld op het land en kwam terug naar de zee. Ze hebben bewoont de aarde al ongeveer 150 miljoen jaar geleden. Deze soorten hebben geleefd, samen met dinosaurussen en alle andere uitgestorven schepselen. Net als alle andere zeeschildpadden, groene zeeschildpadden zijn koudbloedig.

Deze nemen de warmte uit de omgeving

Hoe wordt groene zeeschildpadden te identificeren. De meeste schildpadden kunnen trekken hun hoofd in hun schelpen om zichzelf te beschermen.
Hoe wordt groene zeeschildpadden te identificeren. De meeste schildpadden kunnen trekken hun hoofd in hun schelpen om zichzelf te beschermen.

Deze nemen de warmte uit de omgeving, in plaats van warmte van hun eigen lichaam. Die typisch zijn voor schildpadden zijn hun buitenste schil. Dit beschermt hen tegen andere schadelijke zeedieren. Het dorsale deel van de schelp wordt genoemd de schaal, terwijl het ventrale gebied heet de plastron. Tussen deze twee, kleine openingen worden gevonden voor het hoofd, ledematen en staart.

Er zijn honderden soorten schildpadden op de loer in de uitgestrekte oceaan. Maar hier zijn enkele unieke kenmerken van een groene zeeschildpad.

  • De meeste schildpadden kunnen trekken hun hoofd in hun schelpen om zichzelf te beschermen. Echter, groene zeeschildpadden niet in staat zijn dit. Hun hoofden zitten vast buiten hun schelpen voor de rest van hun leven.
  • De snuit van een groene zeeschildpad is kort, niet aangesloten zoals andere zeeschildpadden.
  • De schelpen groene zeeschildpadden zijn lichter. Hun schelpen zijn ook meer gestroomlijnd in vergelijking met andere soorten schildpadden.
  • De ledematen van de groene zeeschildpadden worden vergeleken met een flipper. Dit stelt hen in staat te zijn goede zwemmers. Ze zijn in staat het zwemmen voor heel lange afstanden in korte tijd. Hun snelheid is ongeveer 35 u.
  • In termen van hun vermogen om te ademen onder water, groene zeeschildpadden naar de oppervlakte om de paar minuten gewoon te ademen. Echter, wanneer ze in slaap zijn, kunnen ze van onderwater duren tot 2 uur.
  • Groene zeeschildpadden groeien heel langzaam. Het zal duren tot 10 tot 50 jaar voordat zij de seksuele rijpheid. Het gemiddelde is 25 jaar.
  • Het dieet van volwassen groene zeeschildpadden is beperkt tot planten. Ze zijn herbivoren. Groene zeeschildpadden zijn afhankelijk van de bacteriën op hun buik om het voedsel dat ze eten te verteren. Echter, de juveniele groene zeeschildpad zijn een bedreiging voor andere zeedieren, omdat zij zijn vleeseters. Ze eten voornamelijk kwallen en andere ongewervelde dieren.
  • Het gewicht van een volwassen groene zeeschildpad kan zo zwaar als 500 pond. Zij geven de voorkeur wonen in plaatsen in de buurt koraal riet en rotsachtige kusten. Deze plaatsen zijn rijk aan Limu. Limu is de verklaring waarom groene zeeschildpadden zijn groen.
  • Vrouw groene zeeschildpadden nestelen tijdens de nacht. Vrouwtjes trekken zich aan de kust met behulp van alleen hun voorste ledematen. Vrouwtjes graven een fles-vormig gat op het zand voor haar eieren. Deze leerachtige huid eieren naar schatting komen ongeveer 100. De vrouwelijke groene schildpad Vervolgens behandelt haar eieren met zand, waardoor het heel onzichtbaar voor mensen.
Deze nemen de warmte uit de omgeving. De ledematen van de groene zeeschildpadden worden vergeleken met een flipper.
Deze nemen de warmte uit de omgeving. De ledematen van de groene zeeschildpadden worden vergeleken met een flipper.

Met deze waardevolle informatie met betrekking tot groene zeeschildpadden, kunt u nu onderscheiden van alle andere soorten schildpadden.