E2y

Hoe wordt de culturele diversiteit te omarmen

Wanneer u probeert om de culturele diversiteit te omarmen, u in feite het nemen van een nieuwe state of mind. Deze verandering omvat u in zijn geheel - in gedachten, gedrag en perspectief. Hieronder bespreken we enkele van de aspecten van deze verandering en een aantal tips om u te helpen te aanvaarden diversiteit als een geheel.

Hoe wordt de culturele diversiteit te omarmen.
Hoe wordt de culturele diversiteit te omarmen.

Ten eerste moet je een veel sterkere filter in je geest om twee zeer schadelijke middelen te blokkeren: propaganda en stereotypen. Alle soorten media van zowel de publieke als de private sector zijn gevuld met generalisaties over verschillende culturen en de mensen daarbinnen. Deze twee artikelen veroorzaken onbegrip, onwetendheid, en kan zelfs leiden tot haat van anderen. Als u over een stereotype over een bepaalde cultuur, analyseren en doe wat onderzoek om de echte waarheid achter het gordijn te vinden. Het zal u schokken om uit te vinden het echte verhaal dat wordt gemist wanneer iemand blindelings accepteert een stereotype.

Remembering geschiedenis is ook een manier om u te helpen meer open te accepteren diversiteit. Een goed voorbeeld in gedachten te houden als je kijkt naar het gevaar van smal in uw perspectief is dat van Hitler-Duitsland. De leugens, propaganda en haat campagnes gevoerd door de nazi's voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog leidde tot de slachting van zes miljoen onschuldige mensen. Met behulp van de leden van een andere groep als zondebok was eenvoudig te doen met behulp van krachtige propaganda, angst tactieken en leugens. De nazi's sterk afhankelijk van de huidige stereotypen en haat voor hun doeleinden, en alleen moest deze versterken om ze effectief te zijn. Het is schokkend dat zoveel daalde in lijn met dergelijke overtuigingen zonder te proberen om door middel van ze te zien voor wat ze waren. Als een van de kudde is gevaarlijk, en bereid te zijn om vragen zal je geest bewust en open staan voor dit soort tools. Door het bestuderen van de geschiedenis en het leren van het ware verhaal over de verschillende gebeurtenissen en hun gevolgen ziet u de voordelen van het houden van een open geest aan verschillende culturen.

Ook zijn er talloze voordelen accepteren diversiteit. De nieuwe ervaringen en vrienden die je krijgt, en de dingen die je leert, zijn ontelbaar. Jouw perspectief en ervaring zal ongelooflijk worden uitgebreid wanneer je werkt om te verkennen en leren over andere culturen. Je hebt ook de kans om meertalige als je daarvoor kiest, en bereid zijn te voorzien in de tijd en moeite om de taal die bij elke bepaalde cultuur te leren. Dit zal ook u meer waard te maken in een diverse wereld, waar in staat om te communiceren met velen is een belangrijke vereiste voor succes.

Het omarmen culturele diversiteit begint met uw eigen bereidheid om je gedachten en gedrag ten opzichte van anderen die anders zijn dan jezelf. Deze aanvaarding verbetert niet alleen je leven, maar kunnen verbeteren dat van anderen wanneer ze zien en volg je positief voorbeeld. Door een leider in deze nieuwe manier van denken en doen, ziet u een verandering in jezelf en anderen, en, uiteindelijk, in de samenleving zelf.