E2y

Hoe om te gaan met de confrontatie

Niemand wil te hebben om een confrontatie te maken, en meestal zelfs de afschuwelijkste van conflicten en meningsverschillen kunnen worden opgelost door middel van diplomatie. Er kunnen echter momenten zijn dat een conflict escaleert tot een rommelige confrontatie. Laten we hopen dat dit nooit gebeurt, maar voor het geval dat zo is, hier zijn enkele snelle tips over hoe om te gaan met een confrontatie:

Hoe om te gaan met de confrontatie. Neem de controle over jezelf.
Hoe om te gaan met de confrontatie. Neem de controle over jezelf.
  1. Neem de controle over jezelf. Oke, dus de andere persoon schreeuwt en uit de hand. De overhand hebben bij het onderhouden van uw cool. Bijt je tong terug en zelfs niet proberen om terug te schreeuwen. Vergeet niet, het ergste geval tijdens een confrontatie is als je beiden eindigen schreeuwen naar elkaar en als de verbale aanvallen leiden tot fysiek geweld. Uiteraard houden van uw rust kunnen blijken te moeilijk zijn, gezien het feit dat je in een zenuwslopend situatie, maar probeer het nemen van langzaam en diep adem. Dit helpt vertragen uw hartslag en uw bloeddruk verlagen. Zodra de andere persoon begrijpt dat hij niet lijken te krijgen om u door zijn emotionele uitbarstingen, zou hij gaan voelen dom en kalmeren.
  2. Maak je geen zorgen over de andere mensen denken. U kunt op een openbare plaats, met mensen die je kennen. Het is eigenlijk beter zo, want je zou genoeg getuigen hebben in het geval van de andere persoon wordt fysiek misbruik. Alle nadruk zal liggen op de andere persoon, en hij zou zeker degene die zou kijken dom, niet jij.
  3. Geef niet de andere persoon meer munitie. Als u reageert op alles wat ze zeggen, dan zul je gewoon effectief worden uitbreiding van hun tirade. Case in point: als ze gaan schreeuwen: "Je bent een klootzak!" en je reageert, "He, kalm aan." Dat is gewoon zal een hele ronde van andere krachttermen: "Je bent een idioot Waarom zal ik kalmeren?" etc, etc. Dat is waarom het is echt beter om gewoon laat de persoon af te blazen zijn stoom. Als de andere persoon lijkt te vereisen een soort van reactie van u, maar wees voorzichtig om uw antwoorden neutraal. Je kunt gewoon knikken, en laten zien dat je luistert, keer dan de andere persoon pauzes voor lucht, je zou iets als zeggen: "Oke, ik kan zien dat je echt boos over, waarom hebben we het opzetten van een afspraak later zodat we dit probleem oplossen? "
  4. Echt proberen om te horen dat andere persoon. Probeer de confrontatie constructieve maken door te luisteren naar wat de ander lijkt te zeggen. Is hij boos omdat van een aantal beslissingen die je hebt gemaakt in het kantoor? Misschien was je niet op de hoogte dat uw beslissingen harde impact had, en deze confrontatie kan een wake-up call voor jou. Vergeet niet, wanneer de andere persoon is zeer emotioneel, het is niet de tijd om uit te redeneren met hem. Het enige wat u hoeft te doen op dit punt is om te luisteren en waar al deze emotie vandaan komt overwegen.
  5. Houd uw woord. Als je met succes naar de andere persoon te kalmeren en je hebt beloofd om later zien hem voor een veel meer professionele discussie, doen om deze afspraak te houden herinneren. Anders zou je beter verwachten een veel luider confrontatie, en deze keer zou het moeilijker om hem te overtuigen om te kalmeren.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om te gaan met confrontatie. Vergeet niet, de sleutel hier is om je koel te houden en om niet besmet met de emoties van de ander. Veel succes!