E2y

Hoe kan ik nieuwe vrienden te ontmoeten als een militaire echtgenoot

Het is moeilijk om getrouwd te zijn iemand die die in het leger

Het is moeilijk om getrouwd te zijn iemand die die in het leger. De lange scheiding en bewegen kan zijn tol eisen op je als een militaire echtgenoot. Het is ook hartverscheurend wanneer je vrienden en familie achter te laten als gevolg van baan van uw echtgenoot en plicht. Hoe eerder u geconfronteerd dat er seizoenen van eenzaamheid en verlatenheid, hoe beter je emotioneel mee om te gaan. Een van de beste coping-mechanismen is om de inspanning om nieuwe vrienden te ontmoeten waar je ook kan worden verplaatst of gestationeerd. Het is ook belangrijk om nooit bruggen te verbranden, zodat u kunt communiceren met mensen die je moet achterlaten. Dit is het digitale tijdperk en wat grote kloof die vroeger bestond is niet meer gangbaar. Als er iets, er is te veel communicatie gaande is in Facebook, Yahoo Messenger, sms en Twitter.

Maar eerst iets anders, als je een militaire echtgenoot en voortdurend in beweging op dat, hier is hoe je kunt nieuwe vrienden te ontmoeten.

  1. Vertrouw op de zes graden van scheiding theorie. Ook wel de Human Web theorie die zegt dat de mensen die je kent, weet dat zes andere mensen die vertrouwd zijn met zes andere mensen als een soort kettingreactie ding. Gebruik dit in uw voordeel. Wanneer u om te verhuizen naar nog een andere locatie, vraag dan uw huidige vrienden om u te laten weten over de mensen die ze kennen die er wonen waar u heen wilt. Get hun contactgegevens en contact opnemen met deze mensen zo snel als je geregeld zijn in uw nieuwe onderkomen.
  2. Wees pro-actief. Meld je aan voor het lidmaatschap bij militaire groep hoofdstukken, clubs en organisaties. U zult versteld staan hoe veel van deze kunt u meedoen. Meer dan genoeg om je bezig te houden en nieuwe vrienden te ontmoeten.
  3. Doe liefdadigheid en de stichting evenementen. Werken in het leger is niet alleen een baan of een dag werk. Het wordt heel persoonlijk, want leven op het spel staan. Als je hart voelt dat je geroepen bent om te helpen geld in te zamelen voor onderwijs en fondsen voor gezinnen die graag iemand verloren in de strijd, join liefdadigheidsevenementen en stichtingen om de oorzaak te bevorderen. U bent niet alleen een verschil maken, bent u ook het maken van hopen van vrienden.
  4. Socialize zo vaak als je kunt. Wanneer militaire gebeurtenissen zoals picknicks, barbecues, sport beurzen, concerten, en soortgelijke activiteiten georganiseerd voor mensen om te ontmoeten en aanraken basis, zo vaak als je tijd kunt u. Niet vasthouden aan een groep vrienden in heel. Jullie hebben allemaal een poging om nieuwe gezichten in de menigte te voldoen. Mingle, mengen, en vermengen zich.
  5. Op zoek gaan naar uw echtgenoot eenheid. Uw echtgenoot eenheid / bataljon leden hebben familie die ze hebben achtergelaten, zodat jullie allemaal op dezelfde boot. Hun verhaal is jouw verhaal. Contact maken met hen. Ze konden het dichtste ding aan een gezin dat je het geluk te ontmoeten terwijl het leven op de militaire basis hebben worden.
Hoe kan ik nieuwe vrienden te ontmoeten als een militaire echtgenoot. Vertrouw op de zes graden van scheiding theorie.
Hoe kan ik nieuwe vrienden te ontmoeten als een militaire echtgenoot. Vertrouw op de zes graden van scheiding theorie.

Terwijl het doen van alles wat je kunt om nieuwe mensen te ontmoeten en te groeien uw netwerk van vrienden, vergeet dan niet te houden communicatielijnen open met familie en vrienden buiten de militaire basis. Het leger is niet je enige leven. Er is nog steeds een civiele leven daarbuiten, zodat uw deuren open te houden voor het. U kunt er zeker van zijn dat als je je tijd geserveerd in de militaire basis, die je achterliet zal u verwelkomen met een zeer breed en zeer open armen.