E2y

Hoe kunt u uw temperament onder controle

Een out-of-control humeur kan ertoe leiden dat u baan te verliezen

Een out-of-control humeur kan ertoe leiden dat u banen, vriendschappen en zelfs relaties verliezen. Wanneer woede stakingen en u de flitser om terug te vechten voelen, overweeg dan de volgende stappen. U kunt leren om uw humeur te controleren.

Hoe kunt u uw temperament onder controle. Zeg tegen jezelf dat het niet persoonlijk.
Hoe kunt u uw temperament onder controle. Zeg tegen jezelf dat het niet persoonlijk.
  1. Neem een stap terug. Deze stap is meestal het moeilijkst om te leren. Wanneer u begint om uw temperatuurstijging voelen of u krijgt geïrriteerd, neem een stap terug. Maken dit tot een fysieke en emotionele stap. Doe afstand tussen u en de bron van je boosheid.
  2. Zeg tegen jezelf dat het niet persoonlijk. Wat maakt je boos? Is het de man die snijden je af in het verkeer? Heeft je baas lijken te onredelijke verwachtingen hebben? Misschien is je vriendje is vreemdgegaan. Zelden een van deze beledigingen iets te persoonlijk met u te doen. Neem geen dingen persoonlijk.
  3. Adem diep. Adem zo veel als je longen kan houden. Houd de adem drie tellen voordat je uitademt en leeg je longen. Herhaal dit voor ten minste vijf volle ademhalingen totdat je begint te voelen je adem vertragen en uw spieren ontspannen.
  4. Stop tegenwerken van mensen. Niemand wil toegeven dat ze misschien het probleem zijn. Neem een eerlijke blik op je eigen gedrag. Ben jij het type die kan beledigingen geven zonder ze te kunnen nemen? Check in met jezelf en als je een bijdrage leveren aan het probleem, dan stoppen. Sluit plukken op anderen of beledigend zijn ze zonder de verwachting dat ze zullen wraak nemen.
  5. Praat een wandeling. Het is misschien niet genoeg om gewoon weer weg van de bron van de woede. In plaats daarvan moet u mogelijk om eruit te komen, wat frisse lucht en een wandeling te branden uit de adrenaline stroomt door je bloed met de woede en razernij te nemen.
  6. Praat het uit. Praten gaat niet over confrontatie. U hoeft niet om een argument te hebben of om de persoon die je woede praten. Dit zal vaker ertoe leiden dat u uw humeur te verliezen, het niet controleren. In plaats daarvan praten met iemand die je vertrouwt. Vent uw milt om de controle over jezelf te halen. Als er niemand u kunnen ventileren om en laat de lucht aan de muur. Of sluit jezelf op in je geparkeerde auto en rant en rave naar inhoud van uw hart. Krijg al je humeur uit, neem dan een adem. Door het verbaliseren uw humeur, krijg je het uit je systeem en onder controle.
  7. Als al het andere faalt, laat de woede met oefening. Controle van uw humeur betekent niet dat je nooit boos. Soms krijg je boos, maar maken het voor de juiste redenen. Wanneer je zo boos dat je niet kunt uw boosheid bevatten, vinden een zware tas of andere strenge activiteit om het uit te werken.

Geduld en acceptatie zijn de sleutels tot het beheersen van uw humeur. Het kan nodig zijn om deze stappen uit te oefenen wanneer iemand geduwd uw knoppen, maar met wat werk en tijd, zult u in staat om uw humeur te houden van kost je.