E2y

Hoe om een ​​argument te winnen

Als u ooit moeite om rechts bewijzen dat je

Als u ooit moeite om recht bewijzen dat je, je hebt waarschijnlijk al tegen een sterke tegenstander die precies wist wat hij moest zeggen. Hoe is hij zo goed in ruzie? Wat weet hij dat je niet te doen? Om de discussie te winnen, moet je een paar strategieën die u hierboven hebt je tegenstander vast te stellen. Met een beetje vertrouwen en deze ruzie tips, vind je jezelf winnen argument na argument tegen elke tegenstander die het aandurft om je uit te dagen.

  1. Lijken deskundig. Om je tegenstander toe te geven, moet je verschijnen als de meest intelligente is. Dat is niet te zeggen dat je moet meer kennis dan je tegenstander, maar alleen moet kijken op die manier. Breng feiten die het tegendeel van zijn betoog te bewijzen. Cite statistieken die uw argument te versterken. Vertrouwen hebben in je betoog, en vinden fouten in argument van je tegenstander. (Zijn zijn commentaar fascistische? Is hij stereotypering of generaliseren?) Als zijn argument lijkt zwak is, zal uwe kracht winnen. U kan nodig zijn om zijn betoog te buigen een beetje zien zijn zwakheden. Alles wat je tegenstander zegt kan worden aangevoerd tegen, je hoeft alleen maar om erachter te komen hoe.
  2. Leid het argument. Je wilt nooit controle over waar het argument wordt geleid verliezen. Als je tegenstander brengt een feit dat je niet kunt argumenteren tegen, te wijzigen onderwerpen. Breng iets anders dat bewijst hem verkeerd, en doen wat je kunt om het onderwerp af te leiden van zijn sterke punten. Als je meer punten in en hij probeert altijd om te betogen tegen wat je hebt gezegd, zal hij vergeten dat hij nodig heeft om te pleiten zijn eigen punten. In wezen, zult u in staat om hem te stoppen van de opvoeding van zijn eigen sterke punten door hem te dwingen uw sterke punten te bespreken. Wie is er nu de baas?
  3. Gebruik je tegenstander tegen zichzelf. Hoewel het een beetje sneaky, kunt u uw tegenstander te krijgen om toe te geven dat hij verkeerd zonder het te weten. Je moet hem vragen vraag na vraag over zijn betoog, langzaam (en stiekem) leidt hem naar de ultieme vraag die zijn betoog zal weerleggen. Hij zal niet weten wat hem overkwam!
  4. Maak je tegenstander boos. Een boze tegenstander verliest controle over de situatie, en niet de beste beslissing. Als je je tegenstander boos door je argumenten, zal je frustreren hem. Dit kan zelfs leiden hem toe te geven, zodat hij kan eruit te komen van het argument en van u af. Wat het ook kost, zeg ik altijd.
  5. Gebruik grote woorden. Als u op zoek bent om je tegenstander te intimideren, is het misschien net zo makkelijk als het droppen van een paar grote woorden hier en daar. Vertrouwd te raken met termen en zinnen als "laat ik het zo zeggen, vis-à-vis, per se, en bij wijze van spreken ', en je tegenstander zal versteld met je nieuwe woordenschat worden. Wie gaat er een tegenstander die spreekt Latijn uitdagen, toch?
Hoe om een argument te winnen. Gebruik je tegenstander tegen zichzelf.
Hoe om een argument te winnen. Gebruik je tegenstander tegen zichzelf.

De sleutel tot het winnen elk argument u is het vinden van de zwakke plekken in je tegenstanders. Als ze goedgelovige, bluf hen. Als ze verlegen, bombarderen ze met feiten die ze niet willen om te beginnen aan te pakken. Of als ze gevoelig zijn, spelen op hun emotionele kant door het maken van harde uitspraken. Wat uw techniek, als je kijkt en klinkt alsof je weet waar je het over hebt, zal niemand in staat zijn om uw argument te weerleggen.