E2y

Hoe wordt alledaagse items te gebruiken voor te stellen

Zoals te zien op diverse tv-shows en films

Zoals te zien op diverse tv-shows en films, stelt voor een meisje is meestal het beste als het is romantisch en extravagant. Een diner bij kaarslicht in een chique restaurant, gevolgd door wat champagne en het krijgen neer op een knie om de verlovingsring te presenteren is de normale manier van voorstellen. Het is ook een cliche dat je snel-to-be bruid zal verwachten.

Hoe wordt alledaagse items te gebruiken voor te stellen. Begin met een geheugen of een inside joke.
Hoe wordt alledaagse items te gebruiken voor te stellen. Begin met een geheugen of een inside joke.

De realiteit is dat voorstelt niet vereist extravagantie of een hele hoop geld uitgegeven. De truc om een voorstel van het huwelijk is om creatief te zijn, om de ring te presenteren en om haar hand te vragen ten huwelijk toen ze het minst verwacht u. Je zal niet nodig om naar het vliegveld haar naar een vijf sterren restaurant of vliegen haar om een uitbundige bestemming. De ring zelf heeft niet eens een fortuin te kosten.

Dat hier gezegd zijn enkele tips om een aantal van de dingen die je normaal dagelijks gebruikt om eindelijk haar dat zoete ja je bent altijd verlangen naar zeggen te gebruiken.

  • Begin met een geheugen of een inside joke. U heeft waarschijnlijk gezien dit gedaan in een verscheidenheid van films, waarin het vriendje voorstelt met behulp van iets dat ze hebben gebruikt tijdens hun verkering of iets dat gemaakt, zowel van je aan het lachen. Het kan zo simpel zijn als het aanbieden van haar een plastic stuk speelgoed verlovingsring die gevonden kunnen worden in granen dozen of snoep. Of, het kan zo creatief zijn als het kopen van haar een memorabilia van een reis die je zowel in het verleden genoten met een ring vast aan het. Technisch gezien is het het gebaar en de sentimentaliteit van de actie die zal waarschijnlijk shock je geliefde op een positieve manier.
  • Voorstellen met kinderlijke onschuld. Terug op school, het was een beetje gemeen dat jongens zou een gevouwen noot te geven aan hun verpletteren met een checkbox te vragen het meisje om het vakje met betrekking tot de vraag of ze wilde dat hij zijn vriendin of niet. Hoewel het misschien cheesy voor sommigen, het is een leuk gebaar voor anderen. Sommige volwassen vrouwen kan zelfs genieten van de onschuld en de eenvoud van dit soort voorstellen. Heeft iemand brengen je meisje een briefje. De nota moet worden gevouwen en moet de ring bevatten. Binnen in de noot, trekken twee selectievakjes bestempeld als ja of nee. De vraag moet zo simpel zijn als je met me trouwen. Voor een romantisch effect, het huren van een schattig kind om de noot te brengen aan uw vrouw.
  • Denk aan de schattenjacht voorstel. Dit is een geweldig idee om je vrouw te houden op haar tenen. Stiekem in haar kamer terwijl ze slaapt. Laat aanwijzingen op bepaalde delen van het huis te beginnen met haar kamer. De aanwijzingen moeten leiden haar naar bepaalde delen van de kamer met de doelstelling van het vinden van de verrassing. Als ze wakker wordt, zal ze zien de eerste aanwijzing, glimlach, en speel mee. Op het einde, zal je wilt haar aan te komen in de keuken waar het ontbijt wordt geserveerd. Op de eettafel, zet het voedsel en de china op een manier die ze het leuk vindt normaal. Op haar bord, laat een servet met de verlovingsring als servethouder. Als ze gaat zitten, zal ze verrast zijn. Op dat moment naar buiten komen en ga op een knie en voor te stellen. Als alternatief kun je gaan zonder de speurtocht en gewoon haar ontbijt te brengen in bed met dezelfde setup, de ring vergrendelen van de servet op zijn plaats.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Je moet gemakkelijk denken aan meer eenvoudige ideeën voor te stellen die moet haar off-guard te vangen. De truc om het is om creatief te zijn en gebruik dingen die kunnen verbergen wat je van plan bent om te doen. Nu, hebt u het al eerder gezien gedaan, maar het plaatsen van de ring in voedsel of drank is een slecht idee als ze niet kan en mag slok merkt het naar beneden resulterend in een reis naar het ziekenhuis. Houd het simpel, maar romantisch.