E2y

Hoe weet ik of een fret is de juiste huisdier voor u

Leer de juiste zorg voor een fret

Bekijken van een nestje van baby fretten (de zogenaamde kits) is als kijken naar een nestje pups of kittens. Ze zijn allemaal schattig, ze meestal van gemengde kleuren en patronen en het is moeilijk om slechts een kiezen om naar huis mee te nemen.

De levensduur van een fret is normaal 6 + jaar (behoudens onvoorziene ernstige gezondheidsproblemen). Fretten zijn kooi dieren, maar veel eigenaren laten fretten om vrij rondlopen in hun huizen. Fretten slapen tot 18 uur per dag, soms meer in de winter, vooral als je woont in een plaats die temps krijgt onder 40F en heeft sneeuw. Fretten zijn speels, heel slim en gewoontedieren. Dus is een fret de juiste huisdier voor u? Leer de juiste fret zorg voordat u uw beslissing.

Hoe weet ik of een fret is de juiste huisdier voor u. Bent u bereid om 6 + jaar committeren aan de zorg voor uw fret?
Hoe weet ik of een fret is de juiste huisdier voor u. Bent u bereid om 6 + jaar committeren aan de zorg voor uw fret?
  1. Bent u bereid om 6 + jaar committeren aan de zorg voor uw fret? Kun je de belofte te verzorgen en houden van deze dieren voor de duur van zijn / haar leven? Kun je de belofte om dit huisdier dat hij / zij nooit zal eindigen in een overvolle dierenasiel? Dit is een zeer belangrijk onderdeel van het kiezen van een fret als huisdier te hebben. Te veel fretten eindigen om worden goedgekeurd / gered voor vele verschillende redenen, en te veel schuilplaatsen zijn al overvol, dus een verbintenis aangaan om uw fret om het lief te hebben en voor altijd zorg voor het.
  2. Fretten vereisen een minimum van 2-3 uur uit hun kooien elke dag. Sommige eigenaren zullen ze 'play' tijd te geven voor een uur in de ochtend en dan geven ze nog een uur of twee in de avond. Dit is prima, het belangrijkste is dat de fret is uit de kooi en mag rennen, spelen, ontdekken en interactie met u, andere familieleden, andere familie huisdieren of andere fretten.
  3. Fretten hebben een streng dieet met veel dierlijke eiwitten, weinig vet, laag in maïsmeel of andere vulstoffen. Fretten niet kan verteren plantaardige stoffen.
  4. Fretten moeten regelmatige veterinaire controles en vaccins. Wanneer u een kit (meestal uit een dierenwinkel) te kopen, je fret zal reeds gesteriliseerd / gecastreerd en zal reeds ontvangen zijn de eerste in een reeks van vaccinaties. Uw fret moet komen met papierwerk, die zal u vertellen de oorsprong van uw huisdier, datum waarop het is geboren, kleur / patroon informatie en opnemen van vaccinaties ontvangen en nodig in uw staat.
  5. Fretten hebben behoefte aan een veilige plek om te slapen, rusten en spelen wanneer ze niet buiten hun kooi. Een goede vuistregel is 2 meter bij 2 meter van de kooi ruimte per elke 2 fretten. Dat is een goede hoeveelheid ruimte voor een grote volwassen fret. Je moet zorgen voor een hangmat of slaap zak, 1 per elke 2 of 3 fretten. Sommige mensen gebruiken een deken of handdoek of ander zacht materiaal in de hoek van een kooi voor beddengoed. Het belangrijkste is dat alles wat je gebruikt, die u biedt, warmte, comfort en veiligheid in uw fret te allen tijde.
  6. Kooien kan duur worden. Rond Shop, controleer dan het internet, controleer dan de items te koop in de plaatselijke krant en vraag of uw favoriete lokale dierenwinkel gebruikt kooien verkoopt of heeft een bulletin board met items te koop. Je moet ook een grote fles water, een (hoek) een met strooisel pan, (papier pellet) een met strooisel, een voedsel schotel en wat speelgoed.

Ik adviseer altijd dat wanneer een persoon een nieuw huisdier krijgt, ze moeten ook een goede verzorging boek voor dat specifieke dier aan te schaffen. Ik zal mijn eigen boek aanraden, Europese Fretten [ISBN 1413779565], maar ook vermelden dat er verschillende goede boeken beschikbaar, zoals fretten voor Dummies. De meeste dierenwinkels dragen zorg voor huisdieren boeken, of ze kunnen online worden gekocht.