E2y

Hoe vak een trifecta

Soms, het selecteren van de beste paarden, vooral de top drie winnaars, is moeilijk. Als uw het wedden vaardigheden zijn nog niet aangescherpt, vindt u het misschien echt een uitdaging om hun plaatsen te bepalen. Maar maak je geen zorgen, je kunt nog steeds plaats uw inzet en garanderen u om te winnen, zelfs als de drie paarden die u hebt gekozen kwam in een andere volgorde. Wat is het geheim? Probeer het plaatsen van een trifecta doos. Hier zijn enkele richtlijnen om u te laten begrijpen hoe een trifecta box werkt:

 • Intelligent denk dat de top drie paarden in het spel. Je moet om te bepalen wie zijn de mogelijke top drie winnaars. U kunt dit doen door te vertrouwen op je instinct. Kunt u ook verwijzen naar de resultaten van de vorige spelen. Of, kunt u vragen uw collega's voor een aantal tips.
  Hoe vak een trifecta. Intelligent denk dat de top drie paarden in het spel.
  Hoe vak een trifecta. Intelligent denk dat de top drie paarden in het spel.

  Nadat u uw keuzes heeft gemaakt, moet u om te beslissen over uw inzet. Denk na over het geld dat u wenst te gokken. Begrijp dat het spel zes winnende combinaties heeft. Dus, als je een inzet voor een eenvoudige trifecta box, ben je eigenlijk zetten op zes weddenschappen. Als inzet die u is 5€ Uw inzet is 10€.

 • Goed plaats uw inzet. Ga direct naar de weddenschappen venster. Zeg iets als dit: "Ik zou graag een trifecta doos, 5€ plaatsen op paarden A, B, en C." Natuurlijk moet je je werkelijke lijst vervangen voor A, B, en C. Het is duidelijk dat de naam van uw favoriete paarden. Vergeet niet om de race en de track op te geven.
 • Zie de race. Veel plezier op wroeten voor uw gekozen paarden. Als de race voorbij is, controleert u of uw paarden maakte het aan de eerste drie plaatsen. U kunt uw winst (of winst) als ze dat deden. Het maakt niet uit of het winnende bestelling niet hetzelfde is met uw werkelijke inzet.
 • Ga door het testen van uw geluk. Na het plaatsen van een eenvoudige trifecta box, kunt u overwegen een andere weddenschap. Deze keer kunt u terecht voor een exotische trifecta doos. U kunt onmiddellijk in op de komende race. Inzet Dit vereist dat u kiezen uit vier paarden. Nogmaals, kunt u overgaan tot het wedden venster. Plaats uw inzet door te zeggen: ". Ik wil graag een trifecta box te proberen, op paarden A, B, C en D, 5€"

  Zorg ervoor dat je duidelijk hebt topfavorieten geïdentificeerd. Een exotische trifecta box verhoogt uw vorige winnende combinaties van vier keer. In plaats van het betalen van 10€ uw inzet is nu 40€. Ondertussen, je mogelijke winnende combinatie gaat tot 48. Je hoeft alleen maar drie van je vier paarden te krijgen in de top drie plaatsen. Claim uw inkomsten als uw hebt ingezet met succes.

  U kunt het aantal paarden in uw trifecta doos. Echter, inzet je neemt exponentieel toe elke keer een ander paard is inbegrepen. Dus, als je moest 40€ betalen voor vier paarden, de inzet voor vijf paarden is 90€, voor zes personen, het is 180€, en voor zeven, het is 315€. Een aantal tracks ook mogelijk een inzet van 5€ per doos, ondanks de 5€ minimum. Als u een trifecta box te overwegen voor een 5€ inzet, is het wedden kosten vastgesteld op 5€ voor drie paarden, 20€ voor vier paarden, 45€ voor vijf paarden, 90€ voor zes paarden, en 160€ voor de zeven paarden .


Goed plaats uw inzet. Ga door het testen van uw geluk.
Goed plaats uw inzet. Ga door het testen van uw geluk.

Dus, hoeveel ben je bereid om te wedden?