E2y

Hoe u scooter met uw hond

Wandelen is niet de enige manier om uw hond uit te oefenen

Wandelen is niet de enige manier om uw hond uit te oefenen. Er zijn andere middelen die worden steeds populair deze dagen, zoals steppen. Wandelen uw hond in orde is, maar honden zullen altijd honden en ze kunnen vermoeien je een hoop wanneer ze speels tijdens de wandeling en krijg los uit je hand. Veel hondenbezitters die nu bezighouden met hond scootering beweren dat de opleiding van een hond scooter is helemaal niet moeilijk. Het is niet anders dan het onderwijzen van een hond hoe om te rennen en te halen dingen voor je of hoe om te spelen dood, omrollen en draaien rond. Als u geïnteresseerd bent in de hond scootering, hier zijn tips die u kunnen helpen:

  • Koop een scooter en hond harnas. De scooter moet een volwassen type, een die zowel u duwen of schoppen zijn. Het harnas, anderzijds, moet sterk, stabiel en duurzaam en liefst van leer. U kunt scoren deze artikelen van een lokale leverancier van de hond accessoires.
  • Zorg ervoor dat u een harnas dat past en past goed kiezen. Er zijn verschillende soorten van gordels voor honden steppen. Er is een soort dat tuig aan de voorzijde en zijkanten heeft. Deze apparaten hebben speciale doeleinden zoals dat de band in de voorkant kan meer dan een hond tegemoet te komen. De armaturen aan de zijkant aan de andere kant, kunt u de hond in te schakelen van links naar rechts en van achter naar voor, die, in auto's, is gelijk aan het stuur te beheren. Het harnas is ook vrij veel als een auto rem als het zet de hond tot stilstand wanneer u trek of trek hem naar u toe.
  • Stel het harnas, hond en scooter. Wees voorzichtig in het benutten van de hond als het misschien gekwetst als je de gesp te strak. Bevestig eerst het harnas om de hond volgens de scootering methode die u wilt gebruiken. Als u wilt dat de hond van alle kanten te controleren, plaatst u het harnas op de romp van de hond in zijn voorpoten. Bevestig nooit het harnas op de nek van de hond om te voorkomen dat wurgen. Haak het harnas aan het verankeringspunt in de scooter. Meestal is er een korte kabel of snoer is aangesloten op de scooter te voegen aan het harnas. Als u twee of meer honden in een scooter, moet u hun tuig niet verstrengelen. Zet alle links door klikken ze op.
  • Maak je klaar voor de rit. Rijden in de scooter. Standvastig op en strak houd de handgrepen. Zorg ervoor dat u goed in balans met je voeten iets uit elkaar en parallel plaats. Let op de plaats van de rem, zodat u kunt duwen zodra je nodig hebt om te stoppen. Start de scooter met een lichte druk, terwijl het betalen van geest om je hond 'reactie. Moedig de hond om mee te bewegen als je begint op te halen uw tempo met de scooter. Forceer de hond te verplaatsen indien het weigert te verroeren als het zou kunnen leiden tot trauma. Ontspannen langs bewegen als je loopt uw hond terloops en al snel de honden zal beginnen om hun tempo te verhogen. Het doel hier is om de honden de scooter te trekken naar de weg terwijl u de snelheid, remmen en grip allemaal op hetzelfde moment.

Hoe u scooter met uw hond. Koop een scooter en hond harnas.
Hoe u scooter met uw hond. Koop een scooter en hond harnas.

Sommige honden zijn gevoelig en ze houden niet van plotselinge veranderingen in hun omgeving. Zo is in het trainen van uw hond hoe je scooter, botweg te vermijden doen als het misschien een afkeer ontwikkelen steppen. Geleidelijk de scooter om uw hond door gewennen het eerst aan het harnas en scooter voordat ze uiteindelijk waarin op de weg.