E2y

Hoe u puppy proof uw huis

Wanneer een baby de mogelijkheid om te kruipen en te verkennen van een huis ontwikkelt, hebben we natuurlijk baby-proof het huis aan de nieuwsgierige jongere te houden van Harm's Way. Hetzelfde moet worden gedaan voor een puppy in een nieuw huis, maar een pup kan veel meer schade aan uw bezittingen te doen dan een baby ooit zou kunnen. Puppy-proofing uw huis zorgt ervoor dat zowel uw pup en uw spullen veilig te blijven tijdens dit vroege stadium, wanneer het is maar normaal voor de nieuwsgierige pup om te verkennen en te spelen.

Hoe u puppy proof uw huis. Niet alleen kauwen, maar het eten van zo goed!
Hoe u puppy proof uw huis. Niet alleen kauwen, maar het eten van zo goed!
  1. Kauwen. Tijdens de eerste van uw pup jaar, tandjes zal optreden, waardoor de pup krachtig kauwen op alles mogelijk. Dit betekent dat alles van wc-papier tot meubels benen, koorden (die kan je hond elektrocuteer) en plastic (afstandsbedieningen, kammen). Preventieve maatregelen zal afhangen van de omvang en springen vermogen van uw pup, maar je moet alle ruimte die je puppy kan openen, het verwijderen van iets van waarde die kan worden gekauwd. Voor meubilair dat niet kan worden verplaatst, kunt u ook gebruik maken van een kauw-en vuilafstotende spray die niet giftig is voor uw pup. Overleg met uw dierenarts over het gebruik van deze sprays, die kan worden gevonden en online gekocht .
  2. Niet alleen kauwen, maar het eten van zo goed! Dat klopt, heeft puppy-proofing een huis niet op bij kauwen-proofing het. Uw puppy zal verkennen snuiven, kauwen en eten. Je zou het niet uit of uw pup kauwt op een bepaald tapijt, maar het is mogelijk dat de vezels van het tapijt kan leiden tot gezondheids-en spijsverteringsproblemen en mag niet worden verbruikt. Een houseplant misschien toch te sterven, maar laat uw pup eet het zou onverantwoord zijn tot u weet voor een feit dat het niet giftig is. Je moet denken niet alleen over de fysieke schade aan eigendommen als je puppy-proof een huis, maar ook over het welzijn van de puppy's. Zijn er scherpe kleine dingen zoals punaises en nietjes liggen, of zelfs kleine nagels? Elke glimmende voorwerpen zoals sieraden? Puppies kunnen kauwen en eten kleine stukjes kinderspeelgoed. Ze zijn bekend om snoeppapiertjes, houtsnippers, iets kinderen eten soms (kleurpotloden, lijm), en veel dingen zelfs kinderen waarschijnlijk niet zou eten (toiletartikelen, geld) te eten.

    Als het gaat om slechte dingen pups kan innemen, de lijst is zeer uitgebreid. Met het oog op puppy-proof uw huis, moet u elke kamer van uw huis te benaderen met een combinatie van totale onschuld en nieuwsgierigheid. Achter slot en grendel alle vergiften en reinigingsmiddelen. Laat geen pillen en medicatie rondslingeren. Als het is klein genoeg voor een pup om te slikken, overwegen om het ergens veilig voor de pup.

  3. Niet alleen kauwen en eten, maar trekken Puppies niet alleen kauwen op koorden;. Ze trekken op hen, ook. Als u een lamp of een soort van elektronisch apparaat met een snoer dat zich uitstrekt in het bereik van de puppy's, vinden het fair play voor de pup te trekken en neer te slaan. Nogmaals, kan dit betekenen schade aan uw eigendommen, maar nog belangrijker het zware voorwerp kan uw puppy pijn doen als het ware om te vallen. Huisdieren zijn gefascineerd door losse objecten, zodat puppy-proof uw huis door het houden van alle elektrische snoeren uit de weg. Tijdens de feestdagen, wanneer speciale decoraties zijn gedrapeerd en hing helemaal over de plaats, moet dezelfde voorzorgsmaatregelen worden genomen.
  4. Omheining het af als het te gevaarlijk is. Als er een kamer die te gevaarlijk is voor de pup gaan aan (vaak is het een bijkeuken of garage waar alle huishoudelijke schoonmaakmiddelen en automotive stoffen worden bewaard), gebruik dan een baby-hek om uw pup te houden daar weg. Vergeet niet dat uw pup zou kunnen springen.
  5. Garbage overal! Als ze groot genoeg zijn om dit te bereiken, zal pups niet aarzelen om aan te kloppen over een vuilnisbak of een vuilniszak te slepen in het midden van een kamer. Ze zullen scheuren door het afval met wilde vrolijkheid en laat een enorme puinhoop, indien gegeven deze mogelijkheid. En het ergste van alles, ze konden er iets ergs consumeren voor hen, zoals koffiedik of candy bar wrappers. Houd het afval altijd in een kast of ergens dat de pup niet kan gaan.
  6. Verdedig je kleine harige vrienden. Als er zich kleine knaagdier huisdieren, moet je hen te beschermen tegen de onstuimige jonge pup.
  7. Geef een hond een bot? Het geven van uw bedelen pup een bot van het diner kan een spoedoperatie noodzakelijk tot op het bot scherven die vast komen te zitten in de spijsvertering van de puppy's systeem te verwijderen. Geef niet uw honden elk bot restjes van het diner, ze kunnen gemakkelijk splinteren.
  8. Dogpaddling. Je zou kunnen herinneren het zien van honden zwemmen bekwaam in films, maar niet alle pups kunnen houden van de verdrinkingsdood. Puppy-proofing uw huis betekent dat elk diep water, of zwembad of de whirlpool, moeten worden gehouden off-limits voor een pup.

Let op uw puppy gedrag

Let op uw puppy gedrag - zijn er om zijn daden en neigingen te observeren. Dat zal u helpen te bepalen waar uw puppy-proofing energie te richten, maar niet hoger dan verwaarlozen geen van de adviezen. En vergeet niet dat een pup anders kunt gedragen als je er niet bent! Als u denkt dat als een puppy als je puppy-proof uw huis, u zult helpen om ervoor te zorgen dat uw metgezel de jeugdige jaren zijn gezond en vreugdevol.