E2y

Hoe te wasberen te houden van een prullenbak

Zijn wasberen voortdurend graven door je prullenbak 's nachts

Zijn wasberen voortdurend graven door je prullenbak 's nachts? Wasberen zijn zeer slim en stealthy. Ze kunnen gemakkelijk breken in uw prullenbak als je het buiten onbeschermd. Om uit te houden wasberen van een prullenbak, moet u stappen ondernemen om het moeilijker voor hen om te openen het blik of in uw huisvuil. Gelukkig zijn er een paar trucs voor het maken van uw prullenbak minder uitnodigend voor wasberen. Hier is hoe te wasberen te houden van een prullenbak:

  1. Koop de juiste vuilnisbakken. Als u al met wasbeer problemen, investeren in een vuilnisbak met een nauwsluitende deksels. Zelfs als de wasberen miste kunnen dan, ze niet in staat zijn het deksel uitstappen. Zoek een met een schroefdop, indien mogelijk, deze zijn moeilijk voor een wasbeer te manipuleren.
  2. Zet de deksel op de kan. Verder beperken van de kans dat wasberen in staat om in uw prullenbak met een bungee koord zal zijn. Lus door de hendel van de kan en de greep op het deksel vast te zetten aan de andere kant, zodat het deksel niet kan worden geopend zonder het snoer. Een andere methode is een zeer zwaar object te plaatsen, als een grote stenen, bovenop het blikje zodat het niet kan worden overgenomen door wasberen geschoven.
  3. Dubbelklik wikkel uw huisvuil. Sommige soorten afval, met name voedselafval, zijn aantrekkelijker voor wasberen. Double-bag deze zakken vuilnis voordat u ze in de kan, zodat wasberen niet zal kunnen ruiken wat er in zit. Het plaatsen van mottenballen in de prullenbak kan ook maskeren deze geuren.
  4. Installeer verlichting of hagelslag. Bewegingsdetectie lichten of sprinklers kunnen wasberen houden van komen in de prullenbak gebied.
  5. Bestuif de blikken met babypoeder. Om uit te houden wasberen van een prullenbak kan het deksel met babypoeder strooien. Wasberen hekel aan stof of poeder op hun poten.
  6. Weet de wasberen niet confronteren. Hoewel wasberen schattig kan kijken, kunnen ze verrassend venijnig. Probeer niet om een wilde wasbeer vangen of te confronteren. Als de wasbeer probleem aanhoudt, belt uw plaatselijke dierenbescherming agentschap plaats van te proberen om te gaan met de wasberen jezelf.
  7. Wachten om je vuilnisbakken stak voor pick-up. Indien mogelijk, zet je vuilnisbak buiten te pikken in de ochtend, in plaats van de avond ervoor. Bewaar het kan, en de zakken van vuilnis verzamelt u gedurende de week, in je garage of schuur. U kunt ook een afgesloten ruimte te bouwen in uw tuin om uw vuilnisbakken waar de wasberen niet kunnen krijgen om ze te houden.
Hoe te wasberen te houden van een prullenbak. Koop de juiste vuilnisbakken.
Hoe te wasberen te houden van een prullenbak. Koop de juiste vuilnisbakken.

Deze tips voor het houden van uw afval in de kan moet stoppen met de meeste wasberen, zelfs de sluwste degenen. Wasberen kunnen leren om obstakels zoals deze te overwinnen, dus je zou willen om strategieën om de paar maanden veranderen.