E2y

Hoe te vleermuizen gebruiken voor bug controle

Iedereen wil bugs uit hun huizen of tuinen maar wie had gedacht dat het helpen van vleermuizen leven in uw tuin zal u helpen bij het rijden uw eigendom van ongewenste insecten? Omdat bugs zijn een vleermuis nietje, zou het een natuurlijk gevolg van een bloeiende vleermuis gemeenschap als er bugs om gegeten te worden. Als u wilt dat dit soort oplossing voor uw woning, lees dan verder het artikel hieronder, dat is heel eenvoudig en gemakkelijk te bereiken. Er is ook een lijst met materialen die je nodig hebt om te krijgen voordat je dingen op te starten.

  • Materialen die je nodig hebt:
    • Stevige palen om de vleermuis huizen te ondersteunen
    • Bat huizen
  • Het bouwen van uw eigen houtje huizen. Vleermuizen hebben behoefte aan een beetje meer ruimte dan vogels zo uw typische vogel huis is misschien niet 100% fit voor hen. Aangezien dit type woning is niet zo vaak voor, kan het nodig zijn om uw eigen bat huis te bouwen. Een goede gids is een regelmatige vogel huis met een grotere ingang, omdat vleermuizen zijn groter en zijn in wezen blind, zodat ze niet gemakkelijk hun weg door een smalle opening.
  • Het plaatsen van uw bat huizen. Het is ook goed om je huis op een plaats die hoog genoeg is voor hen te bereiken, zoals net onder de dakrand van het huis. U kunt ook hun huizen grenzend aan uw achtertuin muur. Kennis te nemen van hoe natuurlijke elementen raken uw huis en plaats het huis van de vleermuizen uit de buurt van het. Bijvoorbeeld, als een bepaald deel van uw achtertuin muur wordt beschermd door een grote wilg, zou dit de plek waar u uw bat huis te plaatsen.
  • Houden een oogje in het zeil voor andere plagen. Vleermuizen misschien niet de enigen die in uw bat huis. Andere insecten die leven in het zijn wespen en termieten. Terwijl de vleermuis kan opeten, kunnen ze worden verzwakking van de werkelijke structuur van uw bat huis, dus is het het beste om een oogje in het zeil te houden voor hen en ze aan te pakken wanneer dat nodig is. Andere dag tijd roofdieren kan ook een bron van zorg voor u, omdat ze vallen je vleermuizen terwijl ze slapen en rusten gedurende de dag. Zorg ervoor dat u mounten hoog genoeg, zodat het niet gemakkelijk is om te klimmen en zorgen dat er geen takken in de buurt is die eekhoorns en andere kleine knaagdieren kunnen gebruiken om naar de vleermuis huis te maken.

Hoe te vleermuizen gebruiken voor bug controle. Het bouwen van uw eigen houtje huizen.
Hoe te vleermuizen gebruiken voor bug controle. Het bouwen van uw eigen houtje huizen.

Je kunt ook enkele kleine stukjes fruit in de buurt op het gebied van uw bat huis in het geval er niet genoeg bugs voor uw vleermuizen te eten van tijd tot tijd. De levering van bugs kan niet constant in uw regio en als er te veel vleermuizen dan is er misschien niet genoeg bugs om te eten, dat is de reden waarom het goed is om af en toe links hebben meer dan stukjes fruit op uw achtertuin. Dit zal ook voorkomen dat uw vleermuizen van het eten van fruit dat je groeien in je achtertuin, als je die hebt. Houd het huis schoon door vegen het van tijd tot tijd.