E2y

Hoe te stellen

Popping de vraag aan het meisje van je dromen misschien wel de meest monumentale gebeurtenis in het leven van een man te zijn. Om het goed te doen moet je om vooruit te plannen, zodat u kunt het speciaal te maken voor zowel u als de vrouw die je liefde. Volg deze stappen, zodat u kunt voorstellen met stijl.

Hoe te stellen. Probeer de traditionele.
Hoe te stellen. Probeer de traditionele.
  1. Plan vooruit. De spontane voorstel lijkt misschien romantisch, maar het is meestal niet een verhaal wil je je kinderen te vertellen. Als u denkt dat de wens om de vraag pop na een moment van passie, wil je misschien twee keer nadenken. Uw meisje kan waarderen meer als je dacht in uw voorstel dus een plan maken.
  2. Ken je meisje. Neem de tijd om na te denken over je vrouw en wat zou een beroep op haar voor u voor te stellen. Is ze het type van de traditionele genieten? Of is ze meer bohemien? Weten uw meisje zal u helpen om het beste voorstel voor haar plannen. Besteed aandacht aan haar tips en gesprekken over haar vrienden. Vaak is een vrouw heeft een of meer vriendinnen die haar kennen voorstel droom dus luister toen de vrouwen met elkaar praten voor hints over wat ze wil.
  3. Probeer de traditionele. Voor de traditionele en romantische vrouw, heb je een aantal klassieke stappen te volgen. Stel een romantische podium met bloemen, kaarslicht en haar favoriete gladde muziek. Neem haar ergens romantisch, zoals een romantisch restaurant, een gezellige picknick of een zeil langs de dichtstbijzijnde waterweg. Er zijn tal van romantische en traditionele manieren om aan de slag op een knie.
  4. Op maat van uw voorstel. De meer persoonlijke het voorstel, de meer romantische het kan zijn. Kies de picknick voor uw casual meisje die houdt van het buitenleven en het zeil voor de water-liefhebbende vrouw. Als je een vrij pittige idee voor uw speciale meisje, overwegen op de top van een berg beklimmen of op blote voeten op het strand bij zonsondergang. Maak het voorstel pak het meisje.
  5. Stel de scène. Het maakt niet uit welke locatie u ook kiest, u de scène wilt voor romantiek in te stellen. Bloemen plukken voor de picknick en breng de juiste maaltijd en wijn. Of kies een restaurant met de beschaduwde humeurigheid voor romantiek.
  6. Vertel haar hoe je je voelt. Bij het voorstellen van het huwelijk niet verstrikt raken in het plan en vergeet het belangrijkste onderdeel. Bij de vraag om haar hand, moet je haar laten weten hoe je je voelt. Vertel haar dat je van haar houdt, dol op haar en respect voor haar. Voordat verwachtend dat ze reageren met haar eigen gevoelens van liefde, bieden de jouwe.
  7. Stel de vraag. Als je nerveus bent over het voorstellen, laat niet de zenuwen en de spanning u helpen botch uw voorstel. Vergeet niet te vragen niet te nemen of te bestellen ze met je trouwen. Vraag. Het meisje wil de kans om lief lachen in uw richting en zegt "Ja".

Voorstellen van het huwelijk kan een eng propositie, maar als je een plan en liefde, u zult het prima doen. Maak de vrouw de focus van uw plan en voorstellen op een manier die haar stijl past. U bent allebei tevreden met het resultaat.