E2y

Hoe te ontwerper hond bedden te kopen

Er zijn een aantal vragen die je nodig hebt om jezelf te vragen voordat de aankoop van een ontwerper hond bed.

Hoe te ontwerper hond bedden te kopen. Wat is het ras of de grootte van uw hond?
Hoe te ontwerper hond bedden te kopen. Wat is het ras of de grootte van uw hond?
  1. Wat is het ras of de grootte van uw hond? Dit kan een verschil in het type of de stijl van het bed geselecteerde maken. Sommige soorten worden alleen gemaakt voor kleine honden, terwijl anderen zijn speciaal ontworpen voor grote rassen.
  2. Wat is uw budget? Je kunt een ontwerper hond bed te kopen voor zo laag als 25€ -30€ en hoger. Sommige beroemdheden spenderen duizenden dollars aan designer dutten plekken voor hun huisdieren.
  3. Hoe maakt uw hond willen slapen? Heeft hij willen slapen opgerold in een bal of languit op zijn kant? Sommige honden willen slapen in gesloten ruimten - voor hen, kunt u een bed kopen met een luifel of een tent. Er zijn zelfs bedden gevormd als een baby wieg.
  4. Wat zal uw interieur passen? Bent u polar fleece, nepbont, fluweel of denim? U wilt dat uw ontwerper doggie bed voor uw interieur passen en een aanvulling zijn, niet opvallen als een zere duim. U kunt bedden die zijn ingelijst in smeedijzer, hout of stoffering schaffen. Zoek naar iets dat aantrekkelijk zal zijn en mengen met uw huidige woninginrichting.
  5. Wat zijn uw beperkte ruimte? Het zal moeilijk zijn om een groot plein bed opgemaakt met een groot frame, zoals een hemelbed voor uw hond, in een kleine ronde ruimte. Er is een grote verscheidenheid van designer bedden om uit te kiezen. Hier zijn slechts enkele van de beschikbare vormen: bank, rond, vierkant, verhoogd, daybed, hemelbed, Victoriaans. Er zijn veel meer soorten en maten, wat uniek is voor de ontwerper.
  6. Is het bed stevig en goed gebouwd? Je moet kijken naar kwaliteit en vakmanschap. Zal het bed werken voor uw hond? Bedenk hoe ruig je hond zal zijn op het bed. Heeft uw huisdier graag kauwen of graven? Als uw huisdier houdt ervan om op te kauwen, op zoek naar iets wat hij zal niet uit elkaar kauwen en eventueel slikken.
  7. Hoe gaat u het bed schoon te maken? Wil je een bed kunt u afvegen of gooi in de wasmachine? Andere opties worden met de hand wassen of chemisch reinigen. Hoeveel gedoe wil je in het reinigen van het bed te zetten?
  8. Zou uw huisdier graag warm in de winter of koel in de zomer? Sommige bedrijven geven u de mogelijkheid van het toevoegen van een verwarming of koeling pad.

U kunt wat ontwerper hond bedden in de lokale dierenwinkels of speciaalzaken vinden. Zo niet, dan kunnen zij in staat om u te verwijzen naar lokale dierenwinkel bed ontwerpers. Als u op zoek bent naar de beste selectie, kijk naar sommige websites. Ga naar uw favoriete zoekmachine en plug-in "ontwerper hond bed" voor een lijst van sites met vele soorten designer huisdier bedden.