E2y

Hoe te minipaarden verhogen

Paarden zijn mensen gefascineerd voor duizenden jaren. Als u het reservewiel begroting en achtertuin ruimte, het verhogen van miniatuur paarden is een geweldige manier om paarden te houden als huisdier, zonder zich zorgen te maken over het uitgestrekte land, dat full-sized paarden nodig.

Graasland

Graasland. Het belangrijkste ding dat je miniatuur paard nodig hebt is een weiland. Het weiland moet een halve hectare in grootte voor een enkele miniatuurpaard zijn. Deze hoeveelheid grond moet genoeg zijn om een miniatuurpaard gevoed te houden. Houd er echter rekening mee, dat het paard zal extra hooi nodig hebben als aanvulling op de voeding. Als u van plan om meer minipaarden, er zeker van zijn dat u extra halve hectare grond toe voor elke nieuwe paard. Anders zullen ze niet genoeg planten te voeden op te hebben en te landen om in rond te rennen

Hooiopslag

Hoe te minipaarden verhogen. Graasland.
Hoe te minipaarden verhogen. Graasland.

Hooiopslag. Vervolgens moet je ruimte creëren die specifiek voor uw minipaarden. De ruimte moet groot genoeg zijn om een aantal weken of ter waarde van hooi enkele maanden 'tegemoet. Bereken de hoeveelheid hooi moet het aantal paarden vermenigvuldigen met 5 £ hooi, de typische hoeveelheid hooi dat een hongerige paard zal verbruiken. Sommige paarden zullen echter minder hooi te eten, vooral als er zijn tal van planten die het op kunnen voeden in het weiland. Afgezien van de hoeveelheid hooi, moet je er ook voor zorgen dat het hooi u koopt is food-grade hooi voor paarden.

Schuur

Schuur. Minipaarden zijn veel kleiner dan een full-sized paard. Deze paarden zal meestal niet meer dan 34 centimeter lang. Vanwege de kleine afmetingen, kan miniatuur paarden soms worden geplaatst in woningen. Echter, zullen paarden nog comfortabeler als je een stabiele of een schuur huis specifiek fro de paarden op te bouwen. Met een schuur, hoeft u zich geen zorgen te maken over het opruimen na het paard. De schuur is belangrijk omdat het paard geen bescherming tegen te veel zon en te veel koud wanneer de nacht komt nodig. Om te besparen op ruimte en geld, kunt u een schuur te bouwen met voldoende ruimte voor opslag van hooi.

Dierenarts

Vet. Net als alle huisdieren, kunnen paarden ziekten en aandoeningen te ontwikkelen. Voordat zelfs het kopen van een miniatuur paard, moet u uw gebied voor dierenartsen die zijn uitgerust en goed geïnformeerd over het paard ziektes te scannen. Paarden zijn niet goedkoop, en het laatste wat je wilt is voor uw huisdier paard ziek te worden zonder een dierenarts in uw buurt om voor hem te zorgen. Ook kan miniatuur paarden zijn erg aanhankelijk mits goed behandeld, en een zieke paardje kan heel hartverscheurend.

Tenslotte leren de basisprincipes van het paard trimmen en verzorgen

Graasland. Hooiopslag.
Graasland. Hooiopslag.

Tenslotte leren de basisprincipes van het paard trimmen en verzorgen. De hoeven moeten elke twee maanden worden getrimd, terwijl de vacht moet worden gewassen en geborsteld om de paar dagen te houden klitten vrij, glanzend en schoon. Als je niet kunt de hoeven zelf trimmen, moet u toegang hebben tot professionele trimmers die de klus voor u kan doen. Met deze stappen, moet u in staat minipaarden jezelf te verhogen.