E2y

Hoe te meelwormen te houden

Meelwormen een voedzame maaltijd voor veel huisdieren

Meelwormen een voedzame maaltijd voor veel huisdieren, waaronder vogels en reptielen. Als u niet wilt hebben om naar de dierenwinkel elke keer dat u nodig hebt om uw huisdier te voeden, overwegen om meelwormen thuis. Ze zijn zeer eenvoudig te verhogen en fokken, en je zult de tijd en geld van het gaan naar de winkel om steeds meer te kopen meelwormen te slaan. Hier is hoe te houden meelwormen:

  1. Kies een geschikte container. Kunt meelwormen houden bijna elke container met een ademende deksel. Een kleine plastic aquarium met een deksel werkt goed. Net als een Rubbermaid tote met gaten prikte in het deksel. Kies een duidelijke container als u wilt de meelwormen in actie, of een ondoorzichtige een horloge als je liever niet zien. U kunt gebruik maken van iets van een halve liter aquarium met een tien liter of groter plastic tas voor dit project.
  2. Voeg substraat. Substraat is het materiaal waarin de meelwormen zullen leven. Er zijn verschillende keuzes voor dit materiaal. Een mengsel van tarwezemelen en haver ongeveer twee centimeter diep in de bodem van de container. Of meng volkoren meel en droge melkpoeder. De meelwormen zal goed worden gevoed zolang hun substraat bevat een aantal voeding.
  3. Voeg aardappel. Schil een aardappel, en dan snijd het in een paar grote stukken. Plaats ze in de container, op de top van uw gekozen substraat. Zij aanvullende voedingsstoffen en ook meelwormen uitdrogen. Vervang de aardappel om de paar dagen, of bij de eerste tekenen van schimmel.
  4. Koop uw meelwormen. Om uw meelworm leefgebied te koloniseren, moet u enkele tientallen meelwormen kopen bij de dierenwinkel. Doe ze in de tank en laat de natuur zijn gang gaan. Geen speciale verlichting nodig is, maar je moet proberen om de container van meelwormen te houden bij een temperatuur tussen 60 en 80 graden Fahrenheit, maar niet in direct zonlicht.
  5. Begrijp de meelworm levenscyclus. Na een tijdje, de meelwormen die u hebt aangeschaft om de tank te vullen zal verpoppen, de vorming van een volwassen kever. Als de kevers ras, zullen ze eitjes leggen die zich ontwikkelen in de baby meelwormen, het starten van het proces weer opnieuw. Wacht ongeveer een maand nadat hij de eerste meelwormen in de tank voordat u begint te voederen aan uw huisdier, u wilt dat uw meelworm kolonie een sterke start te hebben. U kunt de volwassen kevers uit de meelworm kolonie, terwijl ze nog leven, of wachten tot ze sterven voordat ze te verwijderen. Zodra ze bereiken de volwassen kever stadium zullen ze leven ongeveer twee weken.
  6. Voeg substraat. Als de wormen gegeten het substraat meer toe te houden ongeveer hetzelfde niveau. Ongeveer een keer per jaar, dient u de ondergrond. Eerste Zeef het aan een jonge meelwormen te vangen.
Hoe te meelwormen te houden. Kies een geschikte container.
Hoe te meelwormen te houden. Kies een geschikte container.

Het houden van meelwormen is een eenvoudig project dat kan bespaart u een hoop op voedsel voor uw huisdier. Het maakt ook een interessante school project. Meelwormen geen uitgebreide verzorging, en zijn relatief eenvoudig te verhogen.