E2y

Hoe te lope een paard

Wikkeling (of Western cantering) van een paard is een van de meest populaire passen voor het berijden van een paard. Meestal gebruikt voor western riding, is het bekend als een comfortabel tempo voor ruiters en paarden gelijk. Zodra u de lope knie, het is waarschijnlijk uw favoriete manier van lopen te worden tijdens het rijden van uw paard. Hier is hoe te lope een paard:

  1. De principes begrijpt. Loping een paard wordt beschouwd als een drie-takt. Het heeft de neiging om een soepeler gevoel in het zadel dan joggen je paard te hebben. Een kleinere en meer gecontroleerd tempo dan galopperen, dit comfortabele tempo is een essentiële manier van lopen bij het leren westernrijden.
  2. Zoek een veilige plaats om te leren hoe om te lope van een paard. Leer hoe je lope in een afgesloten arena of in een ronde pen, in plaats tan op een trein. De meeste ruiters leren hoe de overgang van een lope naar de snellere joggen eerste, maar u kunt ook leren je paard te gaan van het lopen naar loping. Wanneer loping een paard, moet u een gecontroleerde en zelfverzekerde manier te onderhouden. De beste manier om te leren hoe je lope een paard is, terwijl hij wordt uitviel voor de uitoefening door een zelfverzekerde leider.
  3. Start op de longeerlijn. Begin door te lopen je paard om hem op te warmen voordat je probeert om met hem te werken. Verhoog de snelheid geleidelijk aan uw paard klaar om loping oefenen krijgen.
  4. Bereiken van de loping formulier. Nadat het paard is in een draf of galop, schuif je buiten been achter de singel van het paard. Druk uit te oefenen met beide benen en dieper in het zadel zit. Je paard moet zijn schouders tillen en te verhogen voorwaartse beweging. Houd uw handen in zachte aanraking met de teugels als stride het paard pikt snelheid. Ga rechtop zitten en laat je bovenlichaam zwaaien, hoewel u de schommelende beweging van het paard enigszins moeten volgen.
  5. Praktijk loping een paard. Een paard en ruiter die zowel goed opgeleid en geoefend in loping zal maken voor een veiligere rit voor jullie beiden. Vergeet niet om aanwijzingen te keren periodiek bij het oefenen in een ring, u en uw paard zal waarschijnlijk vinden de ene kant moeilijker dan de ander te zijn.
  6. Lope van een paard in de gebeurtenissen. Zodra u hebt geoefend loping en zijn comfortabel met het, kan deze manier van lopen in barrel racing, proeven wedstrijden, en andere westerse gebeurtenissen worden opgenomen.

Terwijl de meeste paarden kunnen lopen

Hoe te lope een paard. Terwijl de meeste paarden kunnen lopen.
Hoe te lope een paard. Terwijl de meeste paarden kunnen lopen.

Terwijl de meeste paarden kunnen lopen, draf en joggen relatief eenvoudig, sommige rijders vinden dat hun paarden zijn moeilijker te krijgen in een galop. De lope heeft een vertraagd tempo en onderscheidende vorm die niet gemakkelijk kan zijn voor nieuwe rijders te bereiken. Als je oefent, zult u een verbetering in de houding van je paard en zijn reactie op uw commando's en bewegingen zien.