E2y

Hoe te longe een paard voor de uitoefening

Longeren is een populaire manier om een paard te oefenen en leer hem de juiste vorm. Tijdens het longeren van een paard, kun je het paard te zien vanaf de zijkant, zodat u om te beoordelen of zijn vorm juist is of nog moet werken. De methode van longeren wordt ook gebruikt om de vaardigheden van de nieuwe renners te ontwikkelen, omdat de ruiter zich kunnen richten op hun eigen vaardigheden, terwijl de leider bepaalt het paard bewegingen. Hier is hoe te lunge een paard voor oefening:

  1. Zorg ervoor dat het paard klaar is. Lunge een paard dat al bekend is met een paar spraakopdrachten. Vermijd longeren paarden jonger dan 3 jaar, omdat deze activiteit kan moeilijk zijn op het ontwikkelen van een paard gewrichten. Nooit longe een paard als je niet genoeg ervaring met paarden om te kunnen veilig leiden een.
  2. Leer de basis en het verzamelen van benodigdheden. Je zult een 20 voet lunge lijn, een halster of hoofdstel, en een zweep nodig. Longeren moet worden gedaan op een groot, vlak gebied zonder gaten, grote stenen of wortels. Tijdens longeren, moet uw paard niet zorgen te maken over struikelen of erop te trappen iets pijnlijk. Longeren is een oefening waarbij de galop, draf, of wandelen het paard in een ring, door het richten van de schouderlijn.
  3. Begin longeren. Ten eerste clip de longe leiding aan de halsband van het paard. Dan leiden hem naar het longeren gebied. Laat een aantal van de longe. Sta in het midden van de ring, in de buurt de schouder van het paard. Houd uw zweep in de hand die het dichtst aan de achterzijde van het paard einde.
  4. Loop in een cirkel Start het paard loopt rond de cirkel;. '. Walk' het helpt als je paard begrijpt het commando Voor sommige paarden kan het nodig zijn om de zweep breken. Maar nooit echt geraakt het paard mee. Als je paard begint te lopen, moet je in een kleine cirkel in het midden van de ring. Als je blijft nog steeds, zul je ook niet blijven met de schouder van je paard lijn. U kunt ook duizelig krijgen van spinnen in een cirkel.
  5. Opvragen. Schakel dingen door het omkeren van richtingen. Verplaats in de voorkant van de schouder lijn, en zet de zweep om je andere hand. Richt de zweep ver vooruit van het paard huidige positie en geven de 'omgekeerde' commando. Doe een beetje druk op de longeren lijn, zodat het paard weet te draaien naar u toe, niet van je af, bij het achteruitrijden richtingen.
  6. Houd het opwarmen van het paard. Longeren is een uitstekende oefening voor uw paard. Houd de longeren sessie naar 30 minuten of minder, vijftien tot twintig minuten is genoeg om op te warmen je paard voor andere manoeuvres. Op het einde, geven de 'whoa' of 'slow' commando, uiteindelijk waardoor het paard tot stilstand.
Hoe te longe een paard voor de uitoefening. Zorg ervoor dat het paard klaar is.
Hoe te longe een paard voor de uitoefening. Zorg ervoor dat het paard klaar is.

Het proces van het longeren van een paard is een van de fundamentele oefening bewegingen die je moet weten als een paard eigenaar. Deze oefening is ideaal voor het opwarmen van het paard voor meer gecompliceerde manoeuvres of voor het krijgen van een paard te leren kennen.