E2y

Hoe te kiezen voor de perfecte sparen de datumaankondiging

Save the date opties en dingen te overwegen

Save the date aankondigingen zijn een prachtige manier om al uw bruiloftsgasten te laten, familie en vrienden weten over de datum van uw aanstaande huwelijk ruim van tevoren. Save the date kaarten of magneten worden doorgaans verstuurd zes tot acht maanden van tevoren, en hun voornaamste doel is gewoon om te laten uw gasten weten de datum van het huwelijk, zodat ze kunnen hun agenda vrij te maken voor uw huwelijksdatum.

Hoe te kiezen voor de perfecte sparen de datumaankondiging. Save the date opties en dingen te overwegen.
Hoe te kiezen voor de perfecte sparen de datumaankondiging. Save the date opties en dingen te overwegen.

Dus hoe kan je kiezen voor de beste Save The Date Announcement voor uw bruiloft? Er zijn vier belangrijke dingen te overwegen bij het kiezen van save the date kaarten of ander type van de aankondiging.

1. De stijl en het type van de bruiloft die je wilt plannen. Zelfs als u van plan bent een super traditionele bruiloft, kunt u zich aan de traditionele voor uw werkelijke uitnodiging. Wedding save the date aankondigingen zijn minder traditionele, dus je kunt gerust je fantasie en een aantal van uw eigen persoonlijke stijl te gebruiken. Als u van plan bent een frisse buitenlucht juni bruiloft op het strand gebruikt, strand-thema graphics voor uw sparen de datumaankondiging. Als je verloofd in de dierentuin, overweeg dan een leuke dierentuin themed magneet voor uw sparen de datumkaart.

2. Stad en / of locatie van de bruiloft. Als je gaat trouwen in Las Vegas, waarom niet stuur dan een dek van speelkaarten met uw bruiloft informatie op de kaarten? Een New York huwelijk kon worden aangekondigd met een ansichtkaart die een stadsgezicht beeld op het heeft. Is uw lokale stad bekend om het fokken van paarden? Overweeg een paard thema wanneer u mededeling van de dag en de locatie van uw bruiloft. Alles wat groot genoeg is om de namen van de bruid en bruidegom, evenals de datum van het huwelijk vermeld is eerlijk spel voor het creëren van een leuke en frisse Save The Date Announcement.

Hoe te kiezen voor de perfecte sparen de datumaankondiging.
Hoe te kiezen voor de perfecte sparen de datumaankondiging.

3. Tijd en Budget. Natuurlijk, de begroting is een factor om te overwegen bij elke stap van het huwelijk planningsproces. Als u een beperkte, overweeg dan het verzenden van een e-mail. De enige relevante is de tijd die nodig is om de kaart te ontwerpen en de e-mailadressen verzamelen. Je kan net zo creatief met de graphics en thema op een e-mail, zo niet meer, als je kunt met een echte gepost uit sparen de datumaankondiging. Postkaarten zijn ook een meer budgetvriendelijke optie, omdat je niet hoeft te een buitenste enveloppe te hebben. Porto ansichtkaarten is ook minder duur. Een paar die minder beperkt in hun budget vrij kunnen zijn om meer thema items te kopen en ze gepersonaliseerd met sparen de datum informatie. Sparen de datum magneten en save the date kaarten zijn waarschijnlijk twee van de meest populaire save the date ideeën deze dagen.

4. Plezier. Terwijl huwelijksuitnodigingen worden geregeerd door etiquette en tradities, save the date kaarten zijn een grote kans voor de bruid en bruidegom om plezier te hebben en te gebruiken hun verbeelding. Bij de beslissing welk type van de datum kaarten op te slaan aan te schaffen en te sturen naar uw gasten, houd plezier in het achterhoofd. Save the date kaarten, magneten of briefkaarten zijn leuker als je gebruik maken van uw verbeelding en uw geschiedenis bij elkaar om te beslissen over de stijl en design. Grappig sparen de datum mededelingen zoals luciferdoosje auto's of mint blikjes zijn slechts een paar ideeën. Pinwheels zoals die kinderen blazen om ze ronddraaien rond de hand kan worden beschilderd met bruiloft informatie. Foto strips zoals het soort dat je met vier foto's naar beneden kunnen worden gepland met u en uw toekomstige echtgenoot die borden met een bericht naar uw gasten over de datum van het huwelijk. Alles wat je kunt bedenken kan worden gebruikt als een save the date, dus vergeet niet om creatief te zijn en een goede tijd te hebben.

De perfecte sparen de datumaankondiging kan variëren van paar tot paar zo veel als het verhaal van hoe ze verliefd werd. Zet uw favoriete citaat op de aankondiging maken of een foto die je nam vlak nadat je verloofd. Kondig de trouwdatum op een stuk van gepersonaliseerde chocolade snoep speciaal voor de gelegenheid, of vasthouden aan een meer traditionele kaarten aankondiging. Wat je ook beslist, vergeet niet om plezier te hebben en om de datum en alle andere gegevens, zoals uw bruiloft website adres te vermelden bij het verzenden van save the date aankondigingen.

De auteur beveelt De bruiloft godin voor uw sparen de datumaankondiging en andere bruiloft behoeften.