E2y

Hoe te kiezen tussen 14k, 18k, of platina voor mijn verlovingsring instelling

Als u een man bent op zoek naar een verlovingsring voor je vriendin en toekomstige verloofde te krijgen, dan bent u waarschijnlijk een moeilijke tijd te beslissen over de daadwerkelijke ring omdat je gebombardeerd met opties en suggesties die u vertellen krijg je een bepaald type ring. Nou, de gemeenschappelijke opties die u waarschijnlijk tegenkomen zijn of aan de ring in goud of platina te krijgen. Als goud is uw kopje thee, dan zult u worden gepresenteerd met een keuze van 14K of 18K goud. Aangezien u waarschijnlijk niet bekend met de verschillen tussen al deze termen, zult u waarschijnlijk worden krassen op je hoofd als een douche. Gelukkig kunt u leren wat al deze termen vertegenwoordigen en ten slotte beslist over het recht verlovingsring om de zoete en het vervullen van "ja" te krijgen van je meisje. Hier zijn enkele feiten over 14K en 18K goud en platina verlovingsringen.

  • 14k gouden ringen. Te beginnen met de minst dure ring het beste is. Een 14K gouden ring is meestal hetzelfde in essentie met de 18K of zelfs de 21K goud varianten. Het enige echte verschil is de hoeveelheid goud in het zijn. 14K ringen bestaan uit ongeveer 50 tot 60 procent van goud in. Het goudgehalte wordt gemengd met andere zware metalen zoals koper of zink. Dit vormt het geheel van de ring. Nu, 14K ringen, uiteraard, zijn aanzienlijk goedkoper dan de 18K-variant gewoon omwille van het goudgehalte. Toch is de duurzaamheid en glans is vrij veel het zelfde. Ook, zoals de 18K of 21K-varianten, kan de 14K komen in geel of wit goud.
  • 18k. 18K ringen zijn natuurlijk duurder dan de 14K tegenhanger vanwege de hogere goudgehalte, ongeveer 75 procent of zo. De rest van de ring bestaat met harde legeringen zoals palladium, nikkel en zink. Het goudgehalte is het enige verschil tussen de twee varianten. Beide kunnen komen in geel en wit kleuren en beide kunnen worden voorzien van stenen door middel van een metalen plaat gemonteerd. Als je gaat met de traditionele gouden verlovingsring, dan zult u zeker wilt de 18K-variant te krijgen, omdat het heeft een hogere goudgehalte.
  • Platinum. Dit wordt beschouwd als het duurste type edelmetaal in de wereld. Het is veel sterker, harder en meer krasbestendig dan goud. De reden voor de hoge prijs is gebaseerd op twee factoren: zeldzaamheid en vakmanschap. Als je het budget daarvoor, zal dit het neusje van de zalm als het gaat om verlovingsringen. Omdat het metaal is harder dan goud, is het echt geschikt voor een grotere steen erop. Dus, als u van plan bent om uw toekomstige vrouw verrassen met een enorme diamanten verlovingsring, zorg er dan voor om te gaan met een platina ring.

Nu de metalen voor de ring is het eerste deel van het selectieproces

Hoe te kiezen tussen 14k, 18k, of platina voor mijn verlovingsring instelling. Nu de metalen voor de ring is het eerste deel van het selectieproces.
Hoe te kiezen tussen 14k, 18k, of platina voor mijn verlovingsring instelling. Nu de metalen voor de ring is het eerste deel van het selectieproces.

Nu de metalen voor de ring is het eerste deel van het selectieproces. U zult zeker moeten andere factoren, zoals de grootte van de diamant en het ontwerp van de verlovingsring te overwegen. Toch moet gaan met deze edele metalen Garner u direct een "ja" van het meisje op voorwaarde dat ze echt niet van je hou genoeg om met je te trouwen.