E2y

Hoe te herten feeders gebruiken

Grote spel kan moeilijk te vinden. Ze voeden zich met zachte grassen in de velden en verbergen in de diepe borstel. Serieuze jagers op groot wild weet het geheim van het vinden van grote spel is om het te laten groeien. In onze tijd, met behulp van herten feeders is uitgegroeid tot een gangbare praktijk. Er zijn veel verschillende stijlen om uit te kiezen. Een ding om te overwegen bij het kiezen van een hert feeder is zijn praktische en eenvoudige reiniging.

Eerste

Hoe te herten feeders gebruiken. Grote spel kan moeilijk te vinden.
Hoe te herten feeders gebruiken. Grote spel kan moeilijk te vinden.

Eerst beslissen over de plaats waar u wilt uw herten feeder te installeren. De beste locatie is een plek dicht bij uw jachtgebied. Het moet ook de juiste maat. Als het gebied dat u van plan bent over het voederen van herten is de thuisbasis van een groot aantal van de herten, dan heb je een veel grotere en mogelijk meer complexe herten feeder gebruiken. Als er gewoon een paar herten in je achtertuin, dan is een simpele achtertuin feeder zal volstaan. Kijk ook eens naar het plaatsen van de feeder op een locatie waar herten zijn al aan te moedigen om te blijven.

Plaats de feeder te dicht bij een huis omdat de herten niet comfortabel genoeg om het te gebruiken en huisdieren zal hen verjagen zal voelen. Bij het gebruik van een hert feeder, ook kijken naar de andere soorten dieren rond. U zult willen ervoor zorgen dat de trog is geschikt voor de herten toch eenvoudig genoeg om de ongewenste dieren buiten te houden van de feeder. De trog is het belangrijkste kenmerk van een hert feeder. Het moet in staat zijn de herten gemakkelijke toegang tot het voer of het zal een effectieve feeder niet.

Een ander belangrijk punt van overweging bij het gebruik van een hert feeder is de omgeving waar deze wordt geplaatst. In regenachtige gebieden, moet het dak zorgen voor regen run-off. Dezelfde overweging dient te worden genomen in het besneeuwde klimaten. De feeders zal vooral van belang zijn in de wintermaanden, wanneer voedsel heeft de neiging om schaars.

Met behulp van een hert feeder is niet alleen een voordeel voor jagers, maar voor liefhebbers van wilde dieren ook. Met behulp van een hert feeder geeft je een kans om te observeren wildlife sluiten nog omhoog bij een groot genoeg afstand te zorgen dat ze niet schrikken. Met behulp van herten feeders maakt het ook mogelijk voor natuurfotografen om wat bekroonde opnamen van wilde dieren in hun feeders.Using herten feeders is een voordeel voor de wilde dieren. Ze hebben een constante aanvoer van diervoeders kwaliteit om hen te helpen om te groeien en te reproduceren het creëren van een constante aanvoer van grote wedstrijd. Jagers profiteren van het gebruik herten feeders, omdat ze hun ideale buck groeien en te helpen om hun kudde te ondersteunen. In ieder geval, er zijn zo veel voordelen voor het gebruik van herten feeders, zowel het spel, natuurfotograaf, eigenaar land, en jager geniet van alle voordelen bij het gebruik van vogelvoeders.