E2y

Hoe te debatteren tegen dierlijke dissectie

Dier dissectie wordt vaak gebruikt in de biologie lessen en cursussen op de middelbare school en op universiteiten. Doden van dieren voor dissectie, echter, wordt vaak besproken door mensen die de praktijk moreel verkeerd en wreed vinden. Als u denkt dat u niet voor dierlijke dissectie, hier is hoe je de voorstanders kan bespreken.

Hoe te debatteren tegen dierlijke dissectie. Wreedheid.
Hoe te debatteren tegen dierlijke dissectie. Wreedheid.
  1. Wreedheid. Het primaire argument tegen dieren dissectie is de wreedheid tegen dieren die de praktijk doet. De praktijk is wreed voor dieren, omdat de meeste dieren die worden ontleed zijn complex genoeg om pijn en zelfs angst te ervaren. Ratten en katten, bijvoorbeeld, angst en pijn registreren als ze worden gedood. Zelfs als de dieren gedood in betrekkelijk pijnloze manieren, maar het is nog steeds wreed omdat de levens van deze dieren vanzelfsprekend en beschouwd als louter hulpmiddelen die kunnen worden vervangen.
  2. Dood vs. Leeft. Een van de belangrijkste redenen dat dier dissectie voorstanders gebruiken is dat de dissectie maakt biologie studenten om de onderlinge relatie van de verschillende weefsels in een orgaan, de organen in een systeem, en de systemen in een organisme te bekijken. U kunt echter wel stellen dat deze relaties, processen en functies niet zullen worden gezien door dissectie omdat de dieren gestorven zijn tijdens de dissectie, vandaar hun lichamen de belangrijkste functies van het leven niet meer vertonen.
  3. Alternatieven. Ook uit de vele opties die in plaats daarvan kunnen worden gebruikt van dierlijke dissectie. Bijvoorbeeld, er zijn software-producten die het mogelijk maken de studenten om virtuele dissecties uit te voeren in een computer. Deze zullen studenten in staat om te zien wat er 'binnen' een dier zonder een dier te doden. Deze programma's zijn ook meer kosten effectief op de lange termijn, omdat een computer geïnstalleerd met de dissectie programma dier kan gebruikt worden door honderden andere studenten.
  4. Morele argumenten. Vervolgens stuurt de morele argumenten tegen dierenmishandeling. God riep de mens tot zijn rentmeesters van Gods schepping, en als zodanig, de mens zijn taak om de zorg voor levende wezens, inclusief planten en de dieren die worden gebruikt in dierlijke dissectie klassen.
  5. Kosten. Op de lange termijn, waarbij dieren in klassen is erg duur. Of nu katten, ratten of cavia, de dieren zijn erg duur en niet herbruikbaar. Factor in andere kosten, zoals de kosten van het behoud van de dieren en de aankoop van dure materialen voor het opslaan van de dode dieren, en de uitgaven bedrag voor dierlijke dissectie is erg groot. Op openbare scholen, zal de belastingbetaler moeten de tol te eisen, terwijl in particuliere scholen ouders zal moeten betalen voor dit alles.
  6. Keuze. Voeg ten slotte dat elke student moet worden gegeven de keuze van het ontleden of niet een dier. Als de student heeft morele of praktische redenen om niet te willen dieren ontleden, moet de student alternatieven en opties worden gegeven. Studenten moeten ook gericht gelijk vanaf het begin dat ze niet nodig om dieren te ontleden, omdat sommige studenten alleen dieren ontleden omdat ze denken dat het de standaard procedure.

Studenten moeten een keuze hebben als het gaat om dierlijke dissectie, en hun morele en sociale achtergronden moeten meegewogen worden in klassen die dierlijke dissectie bieden als een laboratoriumexperiment. Met deze in het achterhoofd, moet u in staat om te debatteren tegen dissectie.