E2y

Hoe te coyotes vangen

Coyotes zijn zeer sluwe en geslepen carnivoren zo jagen en ze te vangen is makkelijker gezegd dan gedaan. Deze wezens hebben een zeer gevoelige plek op de neus, die onbekende geuren detecteert. Dit afweermechanisme in combinatie met de capaciteit te lopen vanaf ongeveer 40 tot 45 mijl per uur benadrukt verder de moeilijkheid in het vangen van coyotes. Zeer vleesetende, en snel, mensen moeten dit avontuur zorgvuldig te behandelen. Mensen moeten goed getraind, goed voorbereid en op hoog alarm wanneer de jacht coyotes. Het artikel hieronder en alle stappen die in het zal je leren hoe je coyotes vangen:

  • Wees voorbereid. Zorg ervoor dat u uw noodzakelijke coyote trapping tools. U moet uw val, wat camoufleert voor uw trap (fysiek betrekking hebben op de val en ook betrekking hebben op uw geur) en natuurlijk wat aas. U kunt uw val en camoufleert in de jacht winkels. De aan te raden camoufleert u nodig heeft zijn bladeren om uw val en iets dat de geur van mensen over je val zal maskeren dekken. Naast de dekking van uw geur, niet dragen geen eau de cologne of geurstoffen. Who cares als je stinken na? Tenminste je ving hem. Ook, breng een paar metgezellen en enige bescherming. Je wilt niet om alleen te zijn en weerloos in het geval er iets mis gaat. Ook worden in de juiste kleding. Draag de juiste bescherming en zorg ervoor dat uw omgeving. Immers, wil je niet uit te steken als een zere duim bij de jacht. Bovendien brengen geen technologische apparaten. Als je dat doet, zorg ervoor dat ze op stille modus of ze uit te schakelen. De onverwachte ruis kan schrikken van de coyotes. Tot slot, zorg ervoor dat ook te hebben Hij rustte op de dag of de nacht voordat, zodat u volledig te waarschuwen wanneer u probeert om coyotes te vangen.
  • Instellen van de val. Net als Wiley Coyote op tv proberen om de Road Runner te vangen, om een coyote te vangen, moet u eerst het op. Kijk voor een goede plek, dat geeft je meer camouflage (het opzetten van uw trap met een paar struiken of wanneer er gaten in de grond, zodat uw trap is meer verborgen). Nu, hebben betrekking op de geur van mensen over de val met de geur elimineren producten uit de jacht winkel. Plaats nu uw aas (meestal een dood dier karkas) op de val. Zorg ervoor dat "het gelijk verdeeld", zodat de geur is echt verleidelijk. Nu leg je val in de plaats die u hebt gevonden en bedek het met de natuur (bladeren, struiken etc). Het enige dat nog moet worden gedaan is om te wachten op een nietsvermoedende coyote te vallen voor je val.
  • Let op. Wees zeer voorzichtig, coyotes zijn zeer gevaarlijke dieren die bewegen in verpakkingen. Dus zorg ervoor dat je genoeg back-up en wapens of nooit iets mis gaat.

Jacht / trapping is een erg leuke sport

Hoe te coyotes vangen. Jacht / trapping is een erg leuke sport.
Hoe te coyotes vangen. Jacht / trapping is een erg leuke sport.

Jacht / trapping is een erg leuke sport. Of u nu op jacht naar trofeeën te houden of om gewoon iets bewijzen, zal de jacht altijd spannend. Echter, altijd afgestemd, heel voorzichtig, alert en voorzichtig bij de jacht. Je weet nooit wat er fout kan gaan. Dus door het lezen van dit, je weet nu hoe je coyotes vangen. Het belangrijkste om te onthouden is om heel erg rustig.