E2y

Hoe te buiging

Buiging, is om respect te tonen aan iemand van hogere status. Curtsying wordt gedaan door vrouwen, wordt bij het groeten gedaan door mannen. Hier zijn een aantal belangrijke dingen om zodat u kunt buiging goed herinner (en maak indruk op de koningin, zelf!):

  • Weet wanneer je buiging. Dus wanneer moet je buiging? Omdat curtsying is een oude traditie, het is alleen maar gedaan tijdens zeer formele gelegenheden en terwijl ze voorgesteld aan iemand die er een hoge positie of sociale status. Sommige gevallen? Wanneer u wordt voorgesteld aan de koningin of voor een lid van de royalty's, of aan de voorzitter. Als je een artiest, zoals een toneelspeler actrice of danser, kunt u ook buiging om je publiek als je manier om te zeggen je dank je. U kunt ook buiging om je danspartner voor en na uw dans, tijdens een zeer formele bal. Weet wel dat andere landen zou kunnen noemen voor meer gevallen van curtsying; erachter te komen eerst de fijne kneepjes van de sociale etiquette in de plaats dat je op de instanties die curtsying geboden is weten. Ten slotte moet u buiging alleen als u een vrouw bent, een man curtsying is zeker een groot maatschappelijk faux pas.
  • Ken de eenvoudige buiging. Buig je hoofd om respect te tonen. Houd uw rok met je handen, een voet achter elkaar, buig je benen bij de knie bij een naar buiten richting, en buig je schouders. Voorkom dat uw achter te steken. U moet dit doen dit alles in een sierlijke beweging. De eenvoudige buiging wordt gedaan met een snelle bob (niet nodig om de buiging te houden voor meer dan een of twee seconden). Als uw rok is te smal en kan niet aansprakelijk worden gesteld met beide handen uit, kun je gewoon houd beide handen aan uw zijden, aan de rand van je rok, met je handpalmen naar boven te openen.
  • Ken de meer uitgebreide buiging. Behouden ons het uitgebreide buiging voor zeer belangrijke mensen (denk royalty). Voor een uitgebreide buiging, je hoofd is meer verlaagd, je knieën moet lager buigen, en u kunt uw buiging uit te breiden tot ongeveer drie seconden. Vergeet niet: hoe belangrijker de persoon die u ontmoeten is, kan de meer uitgebreide uw buiging zijn. Als je een performer, wilt u misschien buiging met toegevoegde bloeien. In plaats van de uitbreiding van de ene voet achter de andere, kon je ene voet voor je, houd hem in een tenen, en buig je knieën op zeer laag.
  • Goed Oefen je buiging. Vergeet niet, curtsying is zeer eenvoudig, maar er is een kans dat je je evenwicht verliest terwijl u het uitvoeren van het. Dat is waarom als je weet dat je misschien worden opgeroepen om buiging, moet even de tijd om te oefenen u toe te wijzen om ervoor te zorgen dat u in staat zullen zijn om het te doen in een zeer sierlijke zwaai.

Curtsying hoeft geen moeilijk proces, maar

Hoe te buiging. Weet wanneer je buiging.
Hoe te buiging. Weet wanneer je buiging.

Curtsying hoeft geen moeilijk proces, maar het vergt praktijk te kunnen worden uitgevoerd in een elegante en elegante wijze. Een partner hebben om te oefenen met, hij of zij zou kunnen zijn inzichten te geven over hoe evenwichtig en elegant was je in staat om uw buiging doen. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!