E2y

Hoe op te staan ​​tegen een pestkop

Het is een scène die is maar al te bekend bij de meeste mensen

Het is een scène die is maar al te bekend bij de meeste mensen. Gelegen in een prive-school in de buitenwijken, studenten beginnen gaan voor uitsparing. Er is dit ene specifieke kind, genietend van de Snack Pack aan hem gegeven door zijn moeder. Hij houd rekening met zijn eigen bedrijf, waarbij plezier in het eten van zijn maaltijd voor uitsparing. Plotseling, een grote schaduw weefgetouwen over hem. Er is een grotere jongen keek hem dreigend, blijkbaar wachtend op de jongen met de Snack Pack hem iets geven. Zonder woorden, hoe groter kind neemt de Snack Pack afstand. De kleinere jongen probeert om het terug te nemen, maar hij eindigt het eten van een vuist op het gezicht.

Pestkoppen komen regelmatig voor overal. Van buurten aan scholen om zelfs de werkplek, pestkoppen lopen ongebreideld. Pestkoppen vormen een groot probleem, vooral aan de ouders van jonge kinderen die naar school gaan. Pesten maakt kinderen voel me verdrietig, depressief, eenzaam, ontgoocheld, beschaamd en ziek. Een worst case scenario zou het kind weigert om het huis te verlaten en naar school te gaan, omdat hij bang is voor de pester zijn. Pestkoppen kunnen mensen duwen, noemen ze namen, en ze doen dingen die ze niet willen doen om te krijgen wat ze willen. Hoe meer ze succesvol zijn, hoe meer vertrouwen ze zullen worden.

Hoe op te staan tegen een pestkop. Het is een scène die is maar al te bekend bij de meeste mensen.
Hoe op te staan tegen een pestkop. Het is een scène die is maar al te bekend bij de meeste mensen.

De meeste pestkoppen niet begrijpen of zelfs zorg over wat er gebeurt met hun slachtoffers. Zolang ze krijgen wat ze willen, alles is recht in hun wereld. Vaak halen op iemand die ze denken niet fysiek opstaan om hen, mentaal en emotioneel. Ze voeden de angst voor hun slachtoffers, maar geeft hen het gevoel veel sterker.

Hoe kan men op te staan om een pestkop

Hoe kan men op te staan om een pestkop? Een eenvoudige actie te nemen zou zijn om de pester te voorkomen. Dat wil niet zeggen dat je niet hoeft te gaan naar school, je moet alert te zijn en als je de pester aanpak u, ga meteen naar een veilige plaats. De volgende stap is om te negeren de pester. Pestkoppen graag reacties van hun slachtoffers te lokken. Hoe meer je negeren de beschimpingen van de pester, hoe groter de kans de pester te stoppen last van hebt. Een andere belangrijke stap is dat zelfvertrouwen en een goed gevoel over jezelf. Gepest heeft de neiging om kinderen verdrietig en eenzaam, dit maakt ze veel gemakkelijker te pesten. Omdat vertrouwen in de wetenschap dat de pester de acties niet kan schaden je de pester verrassen. Ze verwachten een reactie van angst van hun slachtoffers en als ze niet dat de verwachte reactie te krijgen, zullen ze verliezen het vertrouwen. Een andere belangrijke stap om te gaan met pestkoppen is opknoping rond met je vrienden. Als je in een groep maakt het mogelijk slachtoffer meer vertrouwen te weten dat er mensen zijn die een back hem op. Vergeet niet, er is kracht in aantallen.

Waarschijnlijk de meest belangrijke tip bij het omgaan met pestkoppen is om op te staan voor hen. Laat je een slachtoffer. Zoals eerder gezegd, pestkoppen gedijen op angst gegenereerd door hun misbruik. Opstaan om hen en zijn ervan overtuigd zal een schok zeker te geven aan hun systeem. Neem zelfverdediging lessen in het geval de pester wil krijgen fysiek. Als de pester weet dat je kan opstaan om hen, hoe minder waarschijnlijk het is dat ze lastig.