E2y

Hoe om zweren bij paarden te behandelen

Equine maagzweer

Equine maagzweer, of zweren bij paarden, kan een zeldzame ziekte voor paarden die het hebben met voor de eerste keer zijn. Maar de waarheid is, paarden krijgen zweren niet slechts een keer, maar vele malen in hun leven. Weten hoe om zweren te behandelen bij paarden effectief zal u helpen, nu en in de toekomst, in het geval dat uw paard zal dezelfde ziekte weer. Lees de handleidingen hieronder over hoe paarden zweren te behandelen:

  • Bepaal de zweer van de oorzaak. Net als vele andere ziekten, bepalen de onderliggende oorzaak van de zweer is belangrijk om de juiste behandeling. De meeste gevallen van equine zweren gebeuren als gevolg van stress. Sommige paarden, echter, ervaren stressvolle transport, onregelmatige voeding, management vraagstukken, en de lange kraam rust. Het gebruik van sommige medicijnen, kan in het bijzonder niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals BANAMINE, Bute, en dexamethason veroorzaken zweren, ook.
  • Zorg ervoor dat het een maagzweer. Wat als het paard last heeft van andere aandoening en niet maagzweer? Waardoor het medicijn voor zweren zal alleen maar verergeren van het paard staat. Kijk uit voor de gemeenschappelijke zweer symptomen zoals diarree, koliek, gewichtsverlies, sufheid, en slechte prestaties. Laat het paard gecontroleerd door een dierenarts. Ze kunnen detecteren andere mogelijke conditie van het paard. Om zeker te zijn, zullen de meeste dierenartsen nodig endoscopie. Een lange glasvezel endoscoop zal nodig. Met dit ding, kan de dierenarts controleer het uiterlijk van de maag van het paard en te bepalen of het echt last heeft van paarden maagzweer.
  • Gebruik GastroGrad. Dit is een pasta voor de behandeling van zweren in paarden. Dit werkt door het voorkomen van verdere productie van maagzuur. Er zijn generieke alternatieven voor dit merk. Ze goedkoper maar worden vaak slecht geabsorbeerd door de paarden, waardoor ze minder efficiënt.
  • Gebruik maag buffer. De meeste paardeneigenaren gebruiken maag buffers voor de behandeling van paarden zweren. Dit is ook een effectieve manier om de zweer symptomen te verminderen. Dit vereist echter langdurig gebruik. Verbeteringen op de prestaties van het paard zal merkbaar zijn na het gebruik van een maag-buffer. Maar het kan niet effectief te genezen en te genezen zweren. Het is nog steeds een goed alternatief in het geval Gastrogard is niet beschikbaar.
  • Verander het paard omgeving. Indien mogelijk, laat het paard te blijven in de wei. Paarden die lijden aan zweren vertonen sneller en effectieve behandeling wanneer zij verblijven in de wei. Vriendelijke buren zal nuttig zijn voor een snellere van het paard herstel.
  • Minimaliseer of stoppen met het geven anti-inflammatoire geneesmiddelen. Zoals gezegd, zijn deze geneesmiddelen van de oorzaken van paardachtigen zweren. Als waarbij deze niet worden gestopt, dan toch zo weinig mogelijk van het geneesmiddel.
  • Wijzig dieet. Sommige paarden tonen verbetering bij toediening frequente maar kleine maaltijden. Er zijn echter paarden die grotere verbetering met meer voeren tonen. Start door toevoer van het paard vaker dan voorheen. Als dit lijkt een slecht idee, probeer dan niet voeden van het paard. Ontnemen van het paard met voedsel kan onderdrukken de productie van maagzuur.

Hoe om zweren bij paarden te behandelen. Bepaal de zweer van de oorzaak.
Hoe om zweren bij paarden te behandelen. Bepaal de zweer van de oorzaak.

Equine zweren gemakkelijk kan worden genezen met de meest geschikte behandeling. Ga verder op het observeren van het paard voor drie dagen nadat de zweer is genezen. Sommige zweren terugkeren binnen drie dagen na een succesvolle genezing. Als dat gebeurt, dan betekent dat dat de werkelijke oorzaak van de zweer nog niet is opgelost. Onmiddellijk Breng het paard naar een dierenarts en hulp te zoeken. Langdurig lijden van ulcus zal alleen maar verergeren van het paard staat.