E2y

Hoe om wilde dieren te identificeren

Uw wildlife identificatie vaardigheden moeten uitstekend zijn als je een gewone wandelaar. Het is ook goed als je op jacht en kan je er terecht voor persoonlijke bescherming van wilde dieren die je niet mag worden gebruikt om het omgaan met. Om voor u te kunnen dieren en planten te identificeren, moet je oefenen en gebruik maken van gidsen voor wilde dieren identificatie. Dieren die worden beschouwd als wilde dieren zijn degenen die niet direct afhankelijk zijn van mensen om te overleven. Sommige van deze dieren zijn beren, herten, eenden en nog veel meer.

Hoe om wilde dieren te identificeren. Hier zijn enkele tips over wildlife identificatie.
Hoe om wilde dieren te identificeren. Hier zijn enkele tips over wildlife identificatie.

Hier zijn enkele tips over wildlife identificatie:

  1. Wanneer je probeert om wilde dieren te identificeren, zijn er een aantal dingen die je kunt waarnemen. Eerst is het geslacht of leeftijd van het dier. De tweede is te merken waar je het dier vond, en het geluid dat het produceert. De derde is leefgebied van het dier. Deze factoren zullen allemaal helpen u het soort dier je te maken met te identificeren. Je moet ervoor zorgen om geen bedreigde soorten die u kunt tegenkomen schaden.
  2. Er zijn andere dingen die je kunt waarnemen om u te helpen de wilde dieren te identificeren. Sommige van deze zijn het voedsel dat ze eten, hun sporen of voetafdrukken, hun uitwerpselen en hun algemene verschijning. Het is goed om onderzoek te doen en een kijkje nemen op foto's van dieren die je kunt zien in uw lokale forest of nationaal park. Een tip voor het onderzoeken is om de wilde dieren die zich lokaal op uw omgeving te controleren. Dit geeft je een idee over waar te beginnen geven.
  3. Enkele van de meest voorkomende dieren die u kunt tegenkomen in Noord-Europa zijn elanden, elanden, coyote, vos, wolf, grizzly beer, konijnen, wezels en meer. Wanneer u uw onderzoek, gericht op de dieren die je de meeste kans om te zien in uw regio. Weet de familie waartoe ze behoren in en ook hun specifieke namen. Op deze manier zal het makkelijker voor u om deze dieren te identificeren als je ze ziet.
  4. Wanneer u op een jacht, een wildernis avontuur, of op safari, een ding dat je kan brengen zijn verrekijker. U kunt ze gebruiken om dieren te observeren zonder hun leefgebied te verstoren of binnendringen hun terrein. Je kunt ook een video camera om video's te nemen van de soorten die je ziet. Door dit te doen, kunt u de dieren te identificeren thuis als je niet in staat bent om dit te doen in het veld.
  5. Wanneer u uit op een wildernis trip en je komt in een dier dat je niet bekend bent met, is het best niet om te interageren met het. Wees vooral voorzichtig met beren, vossen, coyotes en wolven. Niet beschimpen, voeden of raak de dieren. Wilde dieren kunnen erg territoriaal en ze niet aarzelen om actie te ondernemen als ze het gevoel binnengevallen.

Dit zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken bij dieren identificatie. Leren hoe je de verschillende soorten te identificeren is goed, vooral als u van plan bent om een carrière te hebben in het wild behoud of als een gids.