E2y

Hoe om uw eigen hond shampoo maken

Ben je altijd in een bad razernij met uw viervoetige beste vriend

Ben je altijd in een bad razernij met uw viervoetige beste vriend? De kans is groot, bent u ook accumuleren veel van de schuld met de kosten van het hebben van commercieel verkochte hondenshampoo te kopen. Waarom kopen als je al iets creëren van je eigen met grotere doses en gemeenschappelijke huishouding materialen? Het kan enige beschermende handschoenen voor je hand en een stabiele werkruimte voor vloeistoffen.

  • Cider azijn. Appelazijn zorgt ervoor dat de vlooien weg te gaan. Dit is een van de onderdelen die u zou moeten toevoegen. Naast het feit dat een vlo buster, de cider azijn zorgt ervoor dat de andere elementen in uw shampoo voor uw hond in balans zijn. Het verlaagt de pH hoofdzakelijk in een aanvaardbare waarde voor de meeste honden. Gebruik enerzijds voor het mengsel.
  • Water. Het water in de oplossing is het verdunningsmiddel waardoor de shampoo mengsel levensvatbaar langer gebruik. Het maakt ook mild bepaalde sterke en krachtige chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn indien direct geplaatst op de huid van uw hond. Gebruik drie-vierde deel van het water voor het mengsel dat u maakt.
  • Glycerine. Glycerine is waarschijnlijk het enige ingrediënt dat zal vereisen dat u naar de apotheek of drogist. Dit is een van de meest voorkomende voorstanders meeste shampoos en zepen. Deze glycerine helpt bij elkaar houden de meeste van de elementen van uw hond shampoo mengsel. Je zult niet veel nodig, maar een kwart deel is voldoende.
  • Afwassen zeep. Het klinkt misschien hard, maar dat is wat cider azijn is er voor. In plaats daarvan kunt u gebruik maken van Ivory, maar dat zeep heeft een te hoge pH-waarde voor honden. Gebruik alleen een deel voor het gehele mengsel. Waarschijnlijk zal de hond remmen de geur en de reinigende werking van de afwasmiddel van uw keuze.
  • Container. Krijg een greep van container die betrouwbaar is in de zin dat het kan worden luchtdicht en zorgvuldig vervoer van uw vloeistoffen. Het is het beste om eerst te mengen op een mengkom voordat u een container voor het eindproduct. Gewoon opstellen van een bevatte die u gemakkelijk kunt zo een label dat u niet gedoe onderscheiden uw shampoo van andere dingen op je kast te hebben.
  • Etherische oliën. Etherische oliën zijn optioneel. Ze maken voor dikkere schuim, dat is echt meer van belang voor menselijke haar dan voor honden. Maar als je dwangmatig gekregen in het maken van een zeepbel razernij uit elk bad sessie, een aantal van de beste etherische oliën voor honden zijn citronella en tea tree olie.
  • Instellen van potentie. Instellen potentie klinkt eng. Maar in werkelijkheid gaat het om alleen het aanpassen van het watergehalte van het mengsel. Je zult weten als de shampoo is te sterk; stel je eens voor, moet honden hebben een mildere versie van wat u gebruikt voor uw eigen haar.

Hoe om uw eigen hond shampoo maken. Instellen van potentie.
Hoe om uw eigen hond shampoo maken. Instellen van potentie.

Vaseline voor de ogen van uw hond zal helpen beschermen ons huisdier van het hebben van zeep of shampoo per ongeluk raken van haar ogen. Zorg er ook voor dat je net genoeg mengsel te slaan voor uw noodzakelijke gebruik binnen de komende 6 maanden. Naast de 6 maanden merk, zult u merken dat de shampoo mengsel niet zo krachtig als je oorspronkelijk bedoeld heeft. Praktijk mengen met verschillende verhoudingen totdat je de optimale mix voor u en uw hond.