E2y

Hoe om te zorgen voor een baby pinguïn

Als je de cartoon-slash-animatiefilm Happy Feet hebben toegekeken

Als je de cartoon-slash-animatiefilm Happy Feet gewaakt hebben, dan moet je vond van deze schattige kleine pinguïns die de Antarctische regio kudde. Pinguïns zijn vliegende vogels die op het zuidelijk halfrond van de wereld wonen. Hoewel er zeventien verschillende soorten pinguïns zoals rotsspringers en kuifpinguïns, de keizer pinguïns zijn de grootste, hoogste en zwaarste onder hen. Ze wegen ongeveer 60-90 kilo en kan zo groot als vijfenveertig centimeter. Ondanks de kou en bevriezing temperatuur in het Antarctische gebied, kan pinguïns sterk aanpassen aan het. Zij gebruiken hun rudimentaire vleugels als vinnen om te navigeren door het water en houden balans, terwijl op het land. Ze voeden zich met vis, inktvis, en andere kleine zeedieren.

Normaal gesproken zie je niet een pinguïn alledaagse

Hoe om te zorgen voor een baby pinguïn. Als je de cartoon-slash-animatiefilm Happy Feet hebben toegekeken.
Hoe om te zorgen voor een baby pinguïn. Als je de cartoon-slash-animatiefilm Happy Feet hebben toegekeken.

Normaal gesproken zie je niet een pinguïn alledag. Een reis naar uw lokale dierentuin zal ook niet garanderen dat u zult zien van deze fantastische amfibieën vangen. Nou ja, afgezien van het logo wordt opgehemeld op Pittsburgh's hockeyers, pinguïns zijn een zeldzame vondst voor iedereen. Niet tenzij een reis naar het Antarctische gebied mogelijk is.

Als je hebt gedacht van het verzorgen van een baby pinguïn

Als je hebt gedacht van het verzorgen van een baby pinguïn, een ding dat je zou moeten overwegen is hoe ouder pinguïns verzorgen van hun jongen. Na zorgvuldige observatie, is een pinguïn uitgebroed door zijn vader en niet door zijn moeder. Het moet in een couveuse warm gehouden en het ei moet worden gegeven de uiterste zorg om ervoor te zorgen dat deze niet van invloed op de baby pinguïn die naar buiten komen. En als dat zo is, moet worden opgewarmd, net als in het haar vader broed patch en geleerd hoe om te lopen en te gaan over. Een vader pinguïn duwtjes meestal zijn jong met zijn buik en begeleidt hem in de juiste richting. De baby pinguïn krijgt niet te eten totdat de moeder pinguïn komt terug na het krijgen van voedsel. U kunt een pinguïn geven een kleine vis, een haring, of een inktvis te eten. Geef het niet te veel, want net als elk ander wezen, te veel is niet goed. Zes gelijkmatig verdeelde maaltijden gedurende de dag zal goed werken met een baby pinguïn. Pedialyte kan worden gevoerd aan de baby pinguïn dus wordt het niet dehydrayted.

In een paar maanden

In een paar maanden, zal de pinguïn zijn volgroeid en kan overleven in zijn eigen. Natuurlijk, als het in zijn natuurlijke habitat, kan hij op zoek naar voedsel zelf. Anders zal een kunstmatige omgeving vereisen dat u het te leveren met voedsel en water dus het zal groeien gezond en sterk. Vitamines en andere supplementen kunnen ook worden gegeven aan een baby pinguïn zodat het geen ziektes contract.

Wees voorzichtig bij het hanteren van een pinguïn omdat de beet kan pijnlijk zijn

Wees voorzichtig bij het hanteren van een pinguïn omdat de beet kan pijnlijk zijn. U kunt het vasthouden van de nek. Dat zou beter zijn als je van plan bent een snelle vervoer. Ook wilt u misschien de ogen te bedekken, zodat het zal kalmeren. Ten slotte moet u een geschikte behuizing voor de baby pinguïn bouwen. Sinds zijn habitat wordt verondersteld te zijn het bevriezen, dan moet u ervoor zorgen dat u te bieden dergelijke.