E2y

Hoe om te weten wat een hond kost je

De kosten van het bezitten van een hond zal variëren van jaar tot jaar op basis van het aantal dierenarts bezoekt uw hond nodig heeft, activiteitenniveau van uw hond, het aantal keren dat je nodig hebt om een huisdier sitter of board je hond, etc. huren Dus de onderstaande prijzen zijn slechts een schatting. Echter, voor de aankoop van een hond, moet u zich bewust van wat het algemeen kost een hond gelukkig en gezond te houden.

 1. De hond zelf. Er zal waarschijnlijk een vergoeding in verband met de aankoop of de aanneming van uw hond. Over het algemeen, als je het kopen van een rasechte hond van een fokker die kosten zullen aanzienlijk hoger zijn dan als je de aanneming van een hond uit het asiel of rescue-groep zijn. De kosten van een rasechte hond afhankelijk van het ras en de beschikbaarheid van deze pups. Toch zal er meestal een kleine vergoeding in verband met de aanneming van een hond ook. Dit zal helpen de opvang betalen voor de zorg en de boarding ze voor uw nieuwe hond of pup en hen te helpen om te gaan met hun reddingspogingen.
  • Rasechte Hond: 300€ -1000 +
  • Goedgekeurde Hond: 45€ -150
 2. Dierenarts rekeningen. Een van de eerste dingen die je moet doen wanneer je je nieuwe pup is hem gecastreerd en bijgewerkt op zijn schoten. In hun eerste jaar, honden hebben een heleboel foto's om ze te immuniseren van een verscheidenheid aan ziekten. Zelfs als je de aanneming van een volwassen hond, wil je hem naar de dierenarts en zorg ervoor dat hij is op de hoogte van al zijn vaccinaties. Naast deze eerste examens, zult u waarschijnlijk nodig hebt om uw hond elk jaar of zo naar de dierenarts, zelfs als hij gezond is, om ervoor te zorgen dat hij krijgt alle vaccinaties die hij nodig heeft. Uw dierenarts moet in staat zijn om u te informeren over hoe vaak uw hond nodig heeft om binnen te komen voor een check-up.
  Hoe om te weten wat een hond kost je. Dierenarts rekeningen.
  Hoe om te weten wat een hond kost je. Dierenarts rekeningen.

  Je moet ook in gedachten houden dat, in geval van een ongeval of andere onvoorziene noodsituatie gezondheid, kan het nodig zijn om uw hond te nemen naar de dierenarts, en dit kan duur geworden. Operaties kan omhoog van een paar duizend dollar kosten, terwijl een simpele oorontsteking kan alleen kost een paar honderd in de vergoedingen en medicijnen dierenarts. Houd in gedachten dat u verantwoordelijk bent voor de gezondheidszorg van uw hond zijn, en dus kan worden verantwoordelijk wordt voor de kosten van een onverwachte procedure of een recept.

  • Initiële checkup voor een pup waaronder shots, enz. (kan verschillende bezoeken): 135€ -200
  • Initiële controle voor volwassen honden, waaronder schoten: 45€
  • Sterilisatie / castratie: 45€ -150
  • Jaarlijkse inentingen: 75€ -300
  • Vlo medicijnen: 5€ -10/mo.
  • Ziekte: 5€ -750€ +
 3. Essentials. Er zijn bepaalde items die iedere hondenbezitter kan verwachten te kopen. Uw hond zal een halsband en een riem, voedsel, voedsel en water kommen, hondenshampoo, speelgoed (frisbee, ballen, kauwen speelgoed, touwen, enz.) nodig. Terwijl de meeste van deze items niet afzonderlijk veel kosten, bij elkaar opgeteld ze kunnen beginnen te prijzig geworden. De meeste van deze items zijn niet een eenmalige investering ook niet, moet je kauwen speelgoed en voedsel te kopen op een regelmatige basis en zelfs items zoals halsbanden en riemen voor altijd zal-je hond niet lang zal waarschijnlijk gaan door ten minste 4 of 5 in zijn leven.

  U zult ook nodig hebt om uw hond te kopen een hondenhok als ze gaat veel tijd buiten te besteden, evenals een krat voor zindelijkheidstraining doeleinden, om uw hond een eigen plaats te geven, en te fungeren als een toevluchtsoord van opgewonden kinderen of andere onstuimige huisdieren.

  Training & gehoorzaamheid klassen. Reizen & boarding.
  Training & gehoorzaamheid klassen. Reizen & boarding.
  • Eten: 20€ / mo
  • Eten en water kommen: 10€ -20
  • Koekjes & traktaties: 10€ / mo.
  • Leash & halsband: 15€ -25
  • Kwast: 10€
  • Toys: 40€ -100/year (of meer)
  • Hond bed: 25€
  • Crate: 55€ -150
  • Doghouse: 75€ -200
 4. Licensing. Iedere hond moet een vergunning in de stad, provincie of staat van haar woonplaats. Licentiekosten zal variëren op basis van de gemeente dat de licenties beheert. De meeste vergunningverlenende bureaus zullen aanzienlijk minder kosten voor gesteriliseerde en gecastreerde honden. Evenzo zullen senioren vaak krijgen een korting op de hond licentiekosten.
  • Gesteriliseerd of gecastreerd honden: 10€ -30/year
  • Ongewijzigde honden: tot 60€ / jaar
  • Senioren: 5€ -15/year
 5. Training & gehoorzaamheid klassen. Tenzij uw hond reeds opgeleid is, is het noodzakelijk om hem naar gehoorzaamheid school. Mensen meestal verwachten om hun pups te nemen aan een training klasse, maar zelfs als je een volwassen hond uit het asiel te nemen, moet u hem naar gehoorzaamheid school. Opleiding van uw hond is belangrijk, zodat hij je commando's zal volgen en adequaat te handelen (wat je ook achten "naar behoren" te zijn (dat wil zeggen het verblijf van de bank af, niet te trekken bij het lopen aan de leiband, zittend op cue).
  • Gehoorzaamheid training: 75€ -200/dog voor een 6-8 week de klas
 6. Reizen & boarding. Of u van plan bent om te reizen met uw huisdier of aan boord van uw huisdier terwijl u op vakantie bent, dan moet je om vooruit te plannen. De goedkoopste optie is meestal het krijgen van een vriend of familielid naar huisdier-zitten terwijl u weg bent. U mag in staat zijn om iemand te krijgen om naar te kijken uw pup voor gratis of tegen een laag tarief, afhankelijk van wie je kent en vertrouwt met Fido. Als het vinden van een huisdier-sitter is geen optie, dan moet je je hond aan boord bij een kennel of "doggy hotel 'of zelfs uw hond meenemen. Beide opties, echter een iets duurder.
  • Huisdier-sitter: 5€ -30/day
  • Doggy hotel: 15€ -50/day
  • Hond op de vlucht: 60€ -90 in cabine, 75€ onder vliegtuig
 7. Grooming. Afhankelijk van de vacht van uw hond en activiteit keuzes (dwz rollen in de modder of zwemmen in de oceaan), kan het nodig zijn om hem te hebben verzorgd op een regelmatige basis. Veel eigenaren van gezelschapsdieren graag hun honden op een verzorging schema zoals eenmaal per twee weken, of een keer per maand te houden. Dit zal variëren, afhankelijk van hoe zorgvuldig je bent. Als u uw hond wekelijks in bad en borstel zijn vacht dagelijks, kan je nooit nodig hebt om hem te sturen naar de trimster. Echter, het is nog steeds een goed idee om uw hond elke keer in een tijdje duren om een professionele verzorger om haar te ruiken extra fris en schoon te krijgen.
  • Grooming: 20€ -50/session
 8. Onvoorziene uitgaven: Er zal waarschijnlijk vele onvoorziene uitgaven ook. Wanneer uw pup kauwt op de afstandsbediening, dan moet je uit en koop een nieuwe, als je hond ziek op het tapijt krijgt, moet u het hoofd naar de supermarkt voor wat spot remover, wanneer u besluit dat u hoeft uw hond niet wilt in de babykamer, dan moet je een hond hek te kopen. Dingen als puppy-proofing het huis of het bevestigen van het hek in de achtertuin, zodat uw hond rond veilig kan lopen misschien niet kosten die je verwacht om te gaan met, maar kan niettemin komen. Er zullen altijd hond-gerelateerde kosten die niet te voorspellen zijn, dus vergeet niet om een beetje extra geld in je hond budget voor het geval uw pup ziek wordt of een andere noodzaak zich voordoet.
 9. Tijd. De grootste investering die u waarschijnlijk zult moeten maken in uw hond is tijd. Uw hond gaat worden met een beroep op u om hem uit ten minste twee wandelingen per dag, te apporteren met hem of lopen met hem, zodat hij wat echte oefening kan krijgen, en te werken met hem om hem te helpen te leren hoe om zichzelf te verlichten buiten, voer geen trucs die u geschikt achten en te leren wat hij wel en niet kan doen (en waar hij wel en niet kan gaan) in het huis.

  U zult ook willen om wat quality time doorbrengen met hem, of dat betekent een ritje in de auto, samen slapen op de bank, of gaan voor een 6 mijl wandelen. Honden moeten niet alleen worden opgevangen, moeten ze worden geliefd en gewaardeerd ook. Je moet je tijd wil doorbrengen met je hond als je thuiskomt van het werk en je moet willen weekend dagen doorbrengen in het park, op het strand of op het spoor met Rover op sleeptouw (of loopt vooruit). Een hond is een serieuze investering in niet alleen geld, maar tijd, dus realistisch zijn over de hoeveelheid tijd die u zult kunnen wijden aan uw hond en te bepalen of het resultaat eerlijk om uw hond zal zijn en geef haar het gelukkige leven dat ze verdient.