E2y

Hoe om te reizen met uw hond

Veel mensen voelen zich niet als een familie vakantie is compleet zonder hun vier-legged familieleden. Met dit in gedachten, zijn meer en meer mensen die reizen met hun honden. Het is nu makkelijker dan ooit om dit te doen, maar er zijn sommige dingen in gedachten te houden wanneer u besluit om de weg op met uw viervoeter.

 1. Zorg ervoor dat uw hond is het dragen van identificatie te allen tijde. Ervoor zorgen dat uw hond is het dragen van een identificatielabel met uw contactinformatie is van vitaal belang. In aanvulling op uw adres en telefoonnummer thuis, hebben van een mobiele nummer met het netnummer op het label is ook een goed idee. Deze manier kunt u worden gecontacteerd, ongeacht waar u op reis bent. Als uw hond wordt verloren op uw reis, zult u blij zijn dat je deze voorzorgsmaatregel genomen. U kunt ook een extra foto van uw huisdier mee te nemen om dezelfde reden.

Als reizen met de auto

 • Als reizen met de auto, wacht niet tot de dag van uw reis naar uw hond te wennen aan het rijden in de auto. Heel vaak de enige keer dat honden in de auto te rijden naar de dierenarts. Dit kan uw hond bang voor autoritten. Sommige honden ook last wagenziekte. Dit is niet iets wat je wilt ontdekken voor het eerst tijdens een lange autorit. Begin met het nemen van uw hond voor autoritten ruim van tevoren van uw reis. Maak deze proefvaarten zo positief mogelijk door dingen te doen zoals het oppakken van een hamburger in de drive-thru of het nemen van uw hond naar een plaatselijke hond park te spelen. Als uw hond heeft een probleem met wagenziekte, contact op met uw dierenarts. Hij kan aanbevelen of voorschrijven iets om de maag van uw huisdier te regelen.
 • Indien reizen door de lucht, bellen met de luchtvaartmaatschappij van tevoren te weten te komen over hun regels en voorschriften met betrekking tot het reizen met een hond. Verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen verschillende regels over het soort kennels vereist voor reizen, extra veiligheidsmaatregelen, en documentatie die u nodig hebt om te reizen hebben met een hond.
 • Niet je hond alleen te laten in de auto voor langere tijd, vooral in extreme temperaturen. Een hond achtergelaten in een auto kan zeer snel oververhit raken, zelfs op dagen die niet extreem heet zijn. Koud weer kan ook een groot probleem zijn voor uw hond.
 • Zorg ervoor dat uw hond is up-to-date over vaccinaties. Het is belangrijk dat uw hond een inenting tegen hondsdolheid bij het reizen tussen staten. U kunt ook om hem een Bordetella vaccinatie krijgen. Dit voorkomt kennelhoest. Het is vooral belangrijk als uw hond gaat worden kenneled met andere honden tijdens de reis. Als extra voorzorgsmaatregel, kunt u reizen met een kopie van de medische geschiedenis van uw hond in het geval u een bewijs van inentingen of andere relevante medische informatie nodig. Up to date vaccinaties zijn vooral belangrijk als uw hond veel tijd buiten zal besteden, bijvoorbeeld als u uw nemen hond camping .
 • Als een verblijf in een hotel, vooruit bellen om uit te vinden over het huisdier beleid. Hoewel steeds meer hotels en andere accommodaties zijn waardoor huisdieren, niet alle van hen hebben hetzelfde beleid. Sommige hebben strikte regels over het houden van uw huisdier met u te allen tijde. Anderen hebben speciale voorzieningen voor uw huisdier. Het is goed om te weten voordat je aankomt of er speciale regels die je moet volgen met je hond.
 • Breng een krat. Ook al is uw hond mee te gaan voor uw reis, kunnen er nog steeds tijden die u nodig hebt om hem achter te laten in de kamer als hij wordt niet noodzakelijkerwijs welkom overal waar je wilt gaan. Zelfs honden die zijn welgemanierd wanneer alleen gelaten naar huis kunnen angstig toen alleen gelaten in een vreemde plaats. De kist kan helpen kop eraf destructief gedrag, evenals woninginbraak ongevallen. Als uw hond is niet al gewend aan een krat, werk aan krat opleiding lang voordat u vertrekt voor uw reis.
 • Pak extra voedsel en water. Uw hond kan al een beetje misselijk van de reis en de angst van het zijn in een vreemde omgeving. Hebben om hem te voeden nieuwe voedsel, omdat de plaatselijke winkel niet dragen zijn merk is alleen maar toe te voegen aan het probleem. Extra water is een goed idee ook, vooral als je merkt dat je geconfronteerd met een noodsituatie, zoals vast te zitten aan de kant van de weg als gevolg van autopech.
 • Breng langs bed en enkele van zijn favoriete speeltjes van uw hond. Uw hond zal meer comfortabel in een nieuwe omgeving als hij een aantal van zijn favoriete dingen langs.
 • Hoe om te reizen met uw hond. Zorg ervoor dat uw hond is het dragen van identificatie te allen tijde.
  Hoe om te reizen met uw hond. Zorg ervoor dat uw hond is het dragen van identificatie te allen tijde.

  Het kan een avontuur zeker als je besluit om te reizen met uw hond. Echter, met een beetje voorbereiding en vooruit denken, de reis die u met uw hond kan een van uw beste vakantie nog wel.