E2y

Hoe om te kijken voor bedreigde dieren foto's

Elk jaar, de lijst van bedreigde flora en fauna vergroot

Elk jaar, de lijst van bedreigde flora en fauna toeneemt. De totale uitsterven van een soort is zo'n trieste gebeurtenis in Moeder Natuur. Helaas is een van de grootste boosdoeners is de impact van de menselijke bevolking op de planeet Aarde. Als mensen beweren dat meer en meer landen voor plattelands-en stedelijke ontwikkeling, zijn meer dieren beroofd van hun habitat. Aantallen bedreigde dieren blijven stijgen als gevolg van predatie activiteiten van zowel mensen als dieren. Elk land heeft een lijst en dieren foto's van deze prachtige bedreigde soorten. Misschien is het tijd om een kijkje op deze foto's te nemen voor hun onderdanen zijn uitgestorven.

Het web biedt u een schat aan middelen met betrekking tot het slinkende aantal bedreigde soorten. U kunt de namen, feiten foto's en zelfs cartoons en stripboeken over deze wezens te vinden. Er zijn zoogdieren, amfibieën, insecten, reptielen, vissen en vogels foto's in hun natuurlijke habitat. Of het nu in het wild, het regenwoud of in de oceanen, fotos veel dieren 'zijn online. Hieronder zijn enkele van de sites die u wilt bezoeken:

  1. Wereld Natuur Fonds - Het WWF, een niet-gouvernementele entiteit, wordt toonaangevende rol in de wereldwijde campagne in het uitvoeren van onderzoek, behoud en herstel van het milieu. Wanneer u deze website bezoekt, kunt u ervoor kiezen uw land WWF website of ga naar de internationale website. Hoe dan ook, er zijn tal van informatie en bedreigde foto's te bekijken.
  2. National geographic - Dit is een van de beste websites om foto's van bedreigde soorten te vinden. Wanneer u door middel van deze informatie verpakt website navigeert, kunt u tal van nuttige feiten, cijfers en gegevens over de foto's van de bedreigde soorten te vinden. De foto's zijn zeker hoge kwaliteit en prachtig. U kunt zelfs deelnemen hun jaarlijkse fotowedstrijd of gewoon uw eigen foto's te delen.
  3. Animal planet - Gewoon alle dingen dier! Ze hebben een bedreigde soort gids met alle gegevens en foto's voor u.
  4. Internationale Unie voor het behoud van de natuur en de natuurlijke hulpbronnen - De IUCN volgt de verschillende bedreigde flora en fauna door zijn IUCN Rode Lijst van Bedreigde Soorten. Hier kunt u de naam van de soort, hun staat van instandhouding evenals hun distributie-informatie vinden. Hun fotogalerij is gegroepeerd per jaar vanaf 2000.
  5. Ons Fish and Wildlife Service bedreigde soorten programma - De missie van de VS FWS is te behouden, te beschermen en verbeteren van de levens-en leefgebieden van dieren en planten in de Europa. Afgezien van de bedreigde site met alle gegevens en foto's van de bedreigde Europese flora en fauna, ze hebben ook de Amerikaanse FWS's National Digital Library. Dit is een gratis, doorzoekbare verzameling van foto's, historische artefacten, audio-en videoclips, en publicaties.
  6. Bedreigde soorten internationale - Dit behoudsgroep de website voorzien van up-to-date nieuws en informatie over de strijd tegen het uitsterven van soorten en bedreiging. ESI heeft verschillende projecten over de hele wereld die gericht zijn op het stoppen van de mens voortdurende uitbuiting van de verschillende dierlijke habitat. Het heeft een sectie over de nieuwste foto's direct vanaf het veld.
  7. Cartoonist groep - Als u op zoek bent naar iets grappigs, de cartoonist Groep bedreigde Cartoons en Strips op hun site.
Hoe om te kijken voor bedreigde dieren foto's. Elk jaar, de lijst van bedreigde flora en fauna vergroot.
Hoe om te kijken voor bedreigde dieren foto's. Elk jaar, de lijst van bedreigde flora en fauna vergroot.

Er zijn vele andere bronnen van bedreigde planten en dieren foto's op het web. Als gevolg van menselijke-gerelateerde activiteiten, veel van de ooit bruisende ecosystemen zijn nu in gevaar. Dieren en planten worden jaarlijks bedreigd. De jongere en toekomstige generaties worden beroofd van verschillende soorten dieren en planten. Bezoek sites met bedreigde foto's van wilde dieren nu. Misschien kun je manieren om te helpen keren hun benarde situatie te vinden.